Gündem

Gündem Haberleri

Elâzığ Valisi Toraman’dan, Vali Şahin’e Ziyaret

Elâzığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Türkiye-AB İlişkileri Açısından Etkileri

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) iş birliğiyle Malatya TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen “Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Türkiye-AB İlişkileri Açısından Etkileri” konulu konferansa katıldı.

İstanbul’da Kiraz Festivali Yapılacak

2 Temmuz’da İstanbul’da Yeşilyurt Dernekler Federasyonu ve MASTÖB’ün organizasyonu ile “İstanbul Kiraz Festivali” etkinliği düzenlenecek. Düzenlenecek olan etkinliğe tüm Malatyalılar davet edildi.

Kızılay Batı Karadenizdeki Sel Felaketine Müdahale Etmek İçin Sahaya İntikal Etti

Bartın, Kastamonu, Sinop, Zonguldak ve Karabük’ün merkez ve ilçelerinde beklenen yoğun yağışlar sel ve su taşkınlarına sebep oldu.

Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Olarak Kenetleneceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Yönetici kadrosu ile Belediye, İştirakler ve MASKİ personelleriyle bir araya geldi.

Gürkan: İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın İlkesi Temel Şiarımızdır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Darende İlçesi Ayvalı Mahallesi’ne yapılan alt ve üstyapı çalışmaları ile ilgili Yatırım Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Keskin’den Bakan Özer’e Tepki; Eğitim Sorununu Çözdünüz, Ekmek Mi Kaldı?

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek yeni dönem görevinde başarılar dilediler.

TOBB’dan 70’inci Yıla 70 Bin Fidanlı Hatıra Ormanı

Türk iş dünyasının çatı kuruluşu TOBB, 70’inci yılını 70 bin fidan dikerek, hatıra ormanı oluşturma kararı aldı.

Malatya Ülkü Ocakları’ndan Yürekleri Isıtan Gönül Seferberliği

Turgay Şengönül’ün başkanlığında önemli işlere imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Malatya halkının takdirle karşıladığı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

İstanbul’un Cazibesi Dünya Listelerinde

En çok kültürel cazibe merkezine sahip şehirler açıklanırken, Türkiye’den İstanbul ilk 10’da yer aldı.

İstanbul’dan Gelen Muhtarlar Medeniyetin Kalbi Battalgazi’yi Gezdi

Malatya Sivil Toplum Örgütleri(MASTÖB) ve Tüm İstanbul Muhtarlar Derneği Federasyonu ile Battalgazi Muhtarlar Derneğinin paydaşlığında düzenlenen etkinlik gezisi için Malatya’ya gelen misafirler, Battalgazi bölgesindeki tarihi ve turistik alanları gezdiler.

İş Adamları Derneklerinden Vali Şahin’e Ziyaret

Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş ve dernek üyeleri ile Asrın İş Adamları Deneği (ASRİAD) Malatya Şube Başkanı Aziz Özel ve dernek yönetimi üyeleri Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Türk Kızılay Afganistan'daki Ekiplerini Depremzedeler İçin Seferber Etti

İlk Etapta 500 Ailelik Gıda Kolisi Sevk Edildi

Keskin, Halkımız kurbanını marketlerde değil, yetiştiriciden ve köylüden alsın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesi Malatya Canlı Hayvan Pazarında besici esnaflar ile üreticileri ziyaret ederek, burada vatandaşlara, “Kurbanlıklarınızı marketlerden değil, bu ülkenin gerçek üreticisi olan köylüden ve hayvan yetiştiricisinden alın” çağrısında bulundu.

Muhtarlardan Emniyet Müdürü Dağdeviren'e Zİyaret

Yesilyurt muhtarlar derneği yönetimi Malatya il emniyet müdürü sayın Ercan Ercan dağdevireni makamında ziyaret etti.

Gençlik Yarınlara İlerliyor Bayramlıkları Ocak Giydiriyor

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül bir basın açıklaması yaparak, gençleri bayramlıklarını almak için Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’na davet etti.

LÖSEV Dolandırıcılara karşı uyardı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) hiçbir zaman elden para almadığını, hesap ve banka üzeri bağış kabul ettiklerini bu anlamda kendilerine böyle gelen kişilere karşı duyarlı olunması gerektiğini ifade ederek vatandaşlara uyarılarda bulundular.

BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcilerinden Çağrı

Basın İlan Kurumu Genel Kurul üyeleri M.Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ile BİK Yönetim Kurulu üyesi Şevket Erzen, Milletvekillerine çağrıda bulunarak şu önerilerde bulundular:

Malatya Kızılay’dan Vali Şahin’e Ziyaret

Türk Kızılay’ı Denetim Kurulu Üyesi Umut Yalçın, Malatya Şube Başkanı Dr. Harun Kurt ve il yönetimi Vali Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Toplam 2317 haber.