Gündem

Gündem Haberleri

BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcilerinden Çağrı

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri Nuri Kolaylı, Şevket Erzen ve Mustafa Arslan, Tüm Milletvekilleri ve Basın mensuplarına çağrıda bulunarak Mecliste görüşülecek 'Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' konusunda bir kez daha uyarıda bulunarak 'Gelecekte Anadolu Basını'na hizmet imkânı vermek sizlerin elindedir' dediler.

Malatya YADER Çalışmalarını Başarı İle Taçlandırıyor

Malatya YADER Çocuğa Karşı Şiddeti Önleme Ortaklık Ağı Asil Üyesi Oldu

Vahap Küçük Dualarla Anıldı

Doğanşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde 18 Haziran 2020 yılında vefat eden hayırsever iş insanı Vahap Küçük ölüm yıldönümünde anılarak Mevlid-i Şerif ve Kur-an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Cem Vakfı’ndan Başkan Güder’e Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Halkına Çok Güzel Hizmetler Veren Bir İl

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Bayram, ABD Adana 2. Konsolosu ve Siyasi İşler Müdürü Daniel B. Dolan’ı kabul ederek bir süre görüştü.

Gazeteciler Cemiyetinden Vali Şahin’e Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, beraberindeki heyetle birlikte Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Malatya Valisi olarak atanan Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Oda Başkanlarından Vali Şahin’e Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden Malatya Valisi Hulusi Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyareti.

Anadolu Ajansından Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğü Başmuhabiri Ramazan Ercan (AA) Malatya İl Temsilcisileri Malatya Valisi Hulisi Şahin'i makamında ziyaret ettiler.

Eğitim Kart Projesi TOBB Başkanı’na sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve kitap-kırtasiye sektörü temsilcileri, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek “Eğitim Kart Projesi” hakkında bilgilendirme yaptı.

İnönü Üniversitesinde “Lojistik Çalıştayı” Düzenlendi

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesinin katkıları ve ev sahipliğinde Kongre ve Kültür Merkezinde “Malatya’da Lojistik Çalıştayı” düzenlendi.

Meta Ve Türk Kızılay Kan Bağışı Uygulamasının Türkiye’de Kullanıma Açıldığını Duyurdu

Meta tarafından 2017 yılında kullanıma sunulduğundan beri dünya çapında 145 milyondan fazla Facebook kullanıcısı tarafından tercih edilen Kan Bağış Aracı, Türk Kızılay’ın iş birliği ile artık Türkiye’de.

Büyükşehir Belediye Meclisi  Haziran Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 yılı Haziran ayı III. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Bayram Başkanlığında, 14 Haziran 2022 Salı günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

İl Jandarma Komutanlığından Vali Şahin’e, 183. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ercan Altın ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Birlik Başkanı İhsan Akın’dan Bilgilendirme Toplantısı

Yazıhan ilçesinde Halk elinde Islah projesi üçüncü 5. yıl yeni sözleşme hakkında birlik binasında bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı

AK Partili Çalık: “20 yıldır önemli yatırım ve kazanımları milletimizle buluşturduk”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlet anlayışını inşa etmek için 20 yıldır önemli yatırımları yaptıklarını ve vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade etti.

Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Jandarma Teşkilatının 183’üncü Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu.

Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanlığından Vali Şahin’e Ziyaret

Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanı Gazi Taha Etiz, Vali Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın'dan İstişare Toplantısı

Yazıhan ilçesinde Halk elinde Islah projesi üçüncü 5. yıl yeni sözleşme hakkında birlik binasında bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Jandarma Teşkilatının 183’üncü Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu.

Toplam 2317 haber.