Gündem

Gündem Haberleri

Vali Hulusi Şahin Malatya’da Görevine Başladı

12 Mayıs 2022 tarihli 2022/209 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Batman Valisi iken ilimize atanan Vali Hulusi Şahin Malatya Valiliğindeki görevine başladı.

Başkan Akgün’den “Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Mesajı...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “19 Mayıs İstiklal ve İstikbal Mücadelemizdeki en kritik eşiktir” dedi.

Başkan Gürkan, Malatya’ya Doğuda Ve Batıda İki Devasa Park Kazandırıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan geçtiğimiz günlerde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından temeli atılan 100. Yıl Kent Parkında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Keskin’den 19 Mayıs Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Mesaj yayımladı.

Başkan Güder’den 19 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Ecdadımızın Bağımsızlık Yürüyüşü Başka Milletlere Örnek Olmuştur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sadıkoğlu: Akaryakıt zamları nakliye sektörünün belini büküyor

Malatya Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret ederek site esnafının sorun ve taleplerini dinleyen Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Akaryakıta gelen zamlar nakliye sektörünün belini büküyor” dedi.

Başkan Şengönül: 19 Mayıs Yeniden Dirilişin Adıdır

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Kadim Şehrimizde Bilim Adamlarımızı Ağırlamak Bizleri Onurlandırmıştır

Malatya, Diyarbakır ve Siirt illerinde gerçekleştirilecek olan programlara katılmak üzere yola çıkanBilim Treni HAVELSAN Ekspresi, ilk durakları olan Malatya Gar’ında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ilgililer tarafından gerçekleştirilen bir törenle karşılandı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 yılı Mayıs ayı IV. birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında, 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

5 Hemzemin Geçit İçin Çalışmalar Başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Eskimalatya ve Hatunsuyu mahallesindeki tren hatları alt geçidine yapılan tüp geçit çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgiler aldılar.

Baruş: Beydağı Gibi Heybetli Kal Malatya

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Isparta Valiliğine atanan Malatya Valisi Aydın Baruş onuruna Nikâh Sarayında veda programı düzenledi.

Z Kuşağı Çalışma Ortamını Önemsiyor!

İş dünyası X ve Y kuşaklarından sonra Z kuşağının da çalışma hayatına girmesiyle beraber büyüme gösteriyor. 1995 yılından sonra dünyaya gelen ve teknoloji ile iç içe gelişimini şekillendiren Z kuşağı, diğer kuşaklara kıyasla çalışma ortamlarını daha fazla önemsiyor.

Malatya Valisi Aydın Baruş’un Veda Mesajı

5 Kasım 2018 tarihinde başladığım Malatya Valiliği görevimden 2022/209 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Isparta Valisi olarak atanmam sebebiyle 17 Mayıs 2022 tarihinde ayrılıyorum.

Mayıs Ayı III. Birleşimi Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 yılı Mayıs ayı III. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 15.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Gürkan, Malatya’da Tarihi Hizmetlere İmza Atıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımına başlanan Akçadağ Gençlik Merkezi’nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Başkan Güder’den Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Zafer’i ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Vatandaşlarımızı Rahatsız Eden Durumun Düzeltileceğine İnanıyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 24 Ocak 2020’deki Sivrice merkezli depremin ardından hasar gören ve restorasyonu yapılan Yeni Cami’nin (Teze Cami) görünümüne engel olan yapılarının bulunduğu alanda son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mayıs Ayı Iı. Birleşimi Yapıldı 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları II. birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan vekili Vahap Erdem başkanlığında, 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplam 2298 haber.