Gündem

Gündem Haberleri

Akın' Kurbanlıklar Alıcısını Bekliyor'

Malatya Tarım Platformu Genel Başkanı Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın Canlı Hayvan Pazarında incelemelerde bulunup yetiştiricilerle bir araya gelerek istişare etti.

2.Geleneksel Kernek Onur Ödülü Recai Kutan’a Verildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl 25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’ne dâhil edilerek 2’incisi gerçekleştirilecek olan Kernek Onur Ödülleri kapsamında Türk siyasetinin önemli isimlerinden, Malatya sevdalısı Recai Kutan’a onur ödülünü Ankara’da ziyaret ederek takdim etti.

Haber –Analiz - Eğitim Gönüllüsü Başkan Selahattin Gürkan

Evet bu gün ülkemizin dört bir tarafında binlerce okul hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılmış/ yaptırılmaya devam ediyor..

Battalgazi Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı Olağan toplantısı tamamlandı.

Malatya’mıza Güzel Bir Fen Lisesi Kazandırıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yapmış olduğu hizmet ve yatırımların yanında Malatya’nın ve Türkiye’nin geleceğine yön verecek olan gençler içinde yeni okullar, kütüphaneler ve spor tesisleri yapmaya ve yapılmasına vesile olmaya devam ediyor.

Haber-Analiz Kayısı Festivaline Odaklanmak..

21-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleşek olan Malatya 25'inci kayısı festivali için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan istişare toplantılarına devam ediyor..

Atatürk’ün Erzurum’a Gelişinin 103. Yıl Dönümü Törenlerle Kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzurum’a gelişinin 103’üncü yıl dönümü kentte törenlerle kutlandı.

Vali Şahin ve Başkan Gürkan İpek Caddesi’nde incelemelerde bulundu

İpek Caddesi Altyapı Ve Üstyapı Olarak Yenilendi

Haber Analiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, AK Parti teşkilatı, meclis üyeleri ve daire başkanları ile birlikte Hekimhan ilçesi İğdir,Başkavak, Ballıkaya, köylerini ziyaret ettiler..

Başkan Gürkan Yimpaş Binasında Çalışan Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yenileme çalışmalarının devam ettiği YİMPAŞ binasında incelemelerde bulunarak, yenileme çalışmalarını yürüten personellerle bir araya geldi.

Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK)" 2022 yılı 1. dönem toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında düzenlendi.

718 Mahallede Belediyemizin Şantiyeleri Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hanımınçiftliği ve Orduzu bölgelerinde çalışmaları tamamlanan alt yapı ve yol çalışmalarını inceledi.

UDH Bayram Öncesi Ailelere Çek Dağıttı

Her bayram öncesi yaptığı yardımlarla yurt çapında adından söz ettirmeye devam eden Uluslararası Diriliş Hareketi, Kurban Bayramı öncesinde de yine yardım geleneğini devam ettirdi.

Başkan Güder, Kurban Vekâletini Tdv'ye Verdi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonu olan "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına bu yılda bağış yaparak destek verdi.

Başkan Soyer Askıda Bilet İçin Çağrı Yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yol masrafları nedeniyle ailelerinin yaşadığı şehre gitmekte zorlanan 3 bin 403 öğrenciye Kurban Bayramı öncesinde 350 liralık ulaşım yardımı yapılacağını duyurdu.

Başkan Şengönül: Sevabı Ocağınıza, Derisi Ocağımıza

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül bir basın açıklaması yaparak, Kurban Bayramı kesilecek olan kurbanların derilerinin Malatya Ülkü Ocakları’na bağışlanması yönünde vatandaşlara çağrıda bulundu.

Haziran Ayının Medya Gündemi Yayında

Medya takip kurumu Ajans Press, medyada en çok konuşulan haber başlıklarını çıkardı.

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Öz’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz ve HAK-İŞ Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulundular.

30 Haziran Koruyucu Aile Günü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının aile odaklı hizmetlerinden "Koruyucu Aile" uygulamasının yaygınlaştırılması amacıyla geçen yıl ilan edilen ve bu yıl ilk kez 81 ilde kutlanan ‘30 Haziran Koruyucu Aile Günü’ kutlamaları kapsamında, Vali Hulusi Şahin'in eşi Malatya Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin, Koruyucu ailelerle kahvaltı programında buluştu.

Toplam 2283 haber.