Gündem

Gündem Haberleri

MHP İl Başkanı Samanlı' Türk Milleti'nin Tokadı Mezalimi Tarumar Etti'

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı' 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' Mesajında ' Sayın Devlet Bahçeli, O Gece Cesaretin Timsali Olmuştur' dedi.

Tarihi Kahramanlıklarla Dolu Milletimiz 15 Temmuz’da Yeni Bir Destan Yazdı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6’ıncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Koçak’dan 15 Temmuz Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Keskin, Esnaf camiası milli iradeye yönelik her türlü tehdidin karşısındadır

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Mesaj yayımladı.

Kızılay Kurban Emanetlerinin Kesimlerini Tamamladı

Geleneksel hale gelen ve bu yıl da “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganı ile düzenlenen Kızılay Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası ile vekaleti alınan 149 bin 860 hisselik kurbanın kesim işlemleri gerçekleştirildi.

Vali Şahin’den Bayram Ziyaretleri

Vali Hulusi Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama noktaları, Polis Merkezi Amirliği, Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile çocuk evleri ve Huzurevi ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Koçak’dan Kurban Bayramı Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, Kurban Bayramı Vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Maski, Kurban Bayramı’na Hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince kesintisiz su temini için görevinin başında olacak. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, bayramda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için nöbetçi ekipler oluşturduklarını söyledi.

Malatya Mazisine Layık İstikbale Yürüyor

Malatya Kent Konseyi bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali istişare toplantıları kapsamında; Hemşeri, Kültür, Sanat ve Spor Dernekleri, Birlik Başkanları ve Meslek Kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla geniş çaplı bir istişare toplantısı düzenledi.

Başkan Gürkan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İnönü Üniversitesinde Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına Temalı Konferans ve Sergi

İnönü Üniversitesinde 15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla “Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına” temalı konferans düzenlendi.

Hayırsever İş Adamı Enver Gülalioğlu ile Okul Protokolü İmzalandı

Eğitime 0 destek kampanyası çerçevesinde Hayırsever İş Adamı Enver Gülalioğlu tarafından İlimiz Yeşilyurt İlçesi Karakavak Mahallesinde yaptırılacak olan 24 Derslikli İlkokul Protokolü Valilik Makamında imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi Bayram Süresince Çalışacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 9-12 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için gerekli tedbirleri aldı.

Başkan Güder’den Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bayramın iyilik ve güzelliklere vesile olmasını diledi.

MİSK Malatya İl Başkanı Hakan Burak Gül Oldu

Türkiye’de Sendikacılık tarihine bir dönem damgasını vuran MİSK (Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu) yeniden kurularak faaliyetlerine hızlı başladı.

Başkan Gürkan Hekimhan İlçesinde Mahalle Ziyaretlerinde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Hekimhan İlçesi Ballıkaya ve Başkavak Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya’da, Yol Aksı, Trafik ve Ulaşım Daha Sağlıklı Olacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Vali Hulusi Şahin, Ulaştırma Bakanlığı, Devlet Demiryolları (TCDD) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, hemzemin geçitlerdeki çalışmaları inceledi.

Engelli Efe bu bayram dışarı çıkabilecek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, mağdur bir vatandaşın 10 yaşındaki evde yatalak olan engelli çocuğu için talep ettiği tekerlekli sandalyenin temin edilmesine aracı olarak, Kurban Bayramı öncesinde küçük çocuğun evine götürerek teslim etti.

Vali Şahin Şehriban Günata Anadolu Lisesi’nde İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Hayırsever İşadamı Sabri Günatatarafından Eğitime 0 Destek Kampanyası kapsamında protokolü imzalanarak 24 derslikli olarak yapımı devam eden ‘Şehriban Günata Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Toplam 2284 haber.