Gündem

Gündem Haberleri

Büyükşehir’in Adres Talep Başvuru Projesi Hizmete Girdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Melikgazi, Hacılar, İncesu ve Talas ilçelerinde ikamet eden vatandaşların adres talep başvuru işlemlerini Büyükşehir Belediyesi’ne gitmeden online olarak internet üzerinden yapılabileceği hizmeti hayata geçirdi.

KOBİ’lerin kredilerde yaşadığı sorunlar TCMB Başkanı Kavcıoğlu’na iletildi

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun katılımıyla düzenlenen toplantıya katılan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimizin bizlere taşıdığı krediye erişimde yaşadığı sorunları TCMB Başkanı’na ilettik” dedi.

Salgın İddialarına Maski’den Raporlu Yanıt

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya genelinde yaşanan salgının kaynağının içme suyu olduğu ile ilgili iddialara cevap vererek, “MASKİ olarak vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz içme sularımız devamlı kontrol altında. Vatandaşlarımız rahatlıkla içme suyunu kullanabilirler” dedi.

Başkan Güder’den Zeynel Abidin Türbesi Vakfına Muharrem Ayı Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Muharrem ayı dolayısıyla Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman’ı ziyaret etti.

Başkan Apohan’dan Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Başkanı Selim Apohan, yeni hicri yılbaşı ve Muharrem ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

İşsizliğin giderilmesi, istihdamın artırılması, çalışma hayatındaki sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü 2022 yılı 3. Dönem İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı.

Başkan Koçak’tan Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Güzin Koçak, Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bilim İnsanı Prof. Dr. Emir’den MASTOB’e Ziyaret

Amerika Da Akademisyen Olarak Görev Yapan Bilim İnsanı Prof. Dr. Birol Emir (MASTÖB) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Ankara Şubesini Ziyaret Etti

Başkan Güder’den Hicri Yılbaşı Ve Muharrem Ayı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Muharrem ayı, ilahi lütuf ve ihsanın tüm inananların üzerine adeta sağanak gibi yağdığı bir zaman dilimidir” dedi.

Erenli Mahallesinde Beton Yol Uygulaması Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi il genelinde devam eden yol ve asfalt çalışmalarında bu sezon içerisinde uygulamaya başladığı silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulamasını Erenli Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda da yaptı.

Gürkan’dan Hicri Yıl Ve Muharrem Ayı Mesajı

Hicri Yılbaşının başlaması ve içerisinde birçok ilahi olayı içinde barındıran Muharrem Ayına girmenin huzur ve sevincini yaşıyoruz.

Vali Hulusi Şahin’den Kale İlçesine Ziyaret.

Kale Kaymakamlığı ve Kale Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Şahin, Kaymakam Abdulselam Bıçak ve Belediye Başkanı Murat Koca’dan ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Vali Hulusi Şahin’den Cem Vakfına Ziyaret.

Cem Vakfı Malatya Şubesi Başkanlığını ziyaret eden Vali Şahin, Vakıf Başkanı Eşref Doğan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Gürkan: Bir Yandan İçmesuyu Hattı Döşenirken Bir Yandan Da Asfalt Serimi Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından yapımı tamamlanan Doğu Kolektörü çalışması, ardından da içmesuyu isale hattı işlemlerinin tamamlanmasından sonra bölgede asfaltlama çalışmaları başladı.

TESKOMB Bölge Birliğinden Vali Şahin'e Ziyaret

TESKOMB Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram ve yönetim Kurulu Üyeleri Ali Evren, Kazım Karabekir Canal Malatya Valisi Hulusi Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Güder'den Berk'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Öğr.Üyesi Erhan Berk’e "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Hulusi ŞAHİN’den Darende İlçesine Ziyaret.

İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Şahin Darende İlçesini ziyaret etti. İlk olarak Darende Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Vali Şahin Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan tarafından karşılandı.

Kavurucu Sıcak Geliyor

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı merkezi tarafından yapılan bilgilendirmede hava sıcaklıklarının daha da artacağı ve bu yönde sıcak çarpmalarına karşılık dikkatli olunması yönünde uyarılarda bulunuldu.

Vali Hulusi ŞAHİN ’den 2. Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret.

Vali Hulusi Şahin 2. Organize Sanayi Bölgesinde ziyaretlerde bulundu.

Toplam 2283 haber.