Gündem

Gündem Haberleri

Battalgazi’ye 250 Milyonluk Ulaşım Yatırımı Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Büyükşehir Belediyesine 50001 Enerji Yönetimi Sistemi Belgesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi iklim değişikliği ile mücadelede enerjinin verimli kullanılması amacıyla enerjinin doğru yönetilmesi ile alakalı olarak yapmış olduğu çalışmalar Türk Standartları Enstitüsü tarafından ‘TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi ile ödüllendirildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısının 4.Birleşimi Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.oturum 4.birleşiminde bir araya gelerek, 3 gündem maddesini görüştü.

Büyükşehir Belediye Meclisi Çarşamba Günü Toplanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 Ekim ayı ilk toplantısını 12 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Elazığ TB’de Malatya TSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Elazığ Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ETB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İZDES Heyetinden Vali Şahin’e Ziyaret

İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında Malatya'da bulunan Vali-Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Hamdi Nayır başkanlığındaki heyet, Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Türk Kızılay Ve Kuveyt Kızılayı’ndan Orman Yangını Ve Sel Bölgeleri İçin İş Birliği Prokolü

Türk Kızılay ile Kuveyt Kızılay Derneği arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında; Kuveyt Kızılay Derneği, Kuveyt Finans Kurumu'nun desteğiyle hibe edilen 5 Milyon Dolarlık yardımı sel ve orman yangınlarından etkilenen afetzedeler için kullanılmak üzere Türk Kızılay’a ulaştırdı.

Malatya TSO’nun yeni yönetim kurulu belirlendi

2 Ekim Pazar günü yapılan Malatya TSO Meclis Üyeliği seçimlerinin ardından 9 Ekim Pazar günü yeni meclis üyelerinin oylarıyla gerçekleştirilen seçimle, Oğuzhan Ata Sadıkoğlu bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Genç Gaziantep Mobil Uygulaması Cumhurbaşkanından Ödül Aldı

‘’Genç Dostu Şehir Gaziantep’’ hedefi doğrultusunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanarak hizmete sunulan ‘’Genç Gaziantep Mobil Uygulaması” gazi şehre ödül kazandırdı.

Başkan Koçak’dan Mevlid Kandili mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, Peygamber Efendimizin doğumunun 1450. Yıl dönümü (Mevlid Kandili) dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan’dan Mevlid Kandili Mesajı

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Çınar, Bu Takım Kazanır Projemizin Ödüllendirilmesinin Onurunu Yaşıyoruz

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetim Başkanlığı, ‘Bu Takım Kazanır’ Projesinden Dolayı Yeşilyurt Belediyesini Ödüle Layık Gördü

Battalgazili Gençler Sporla Hayat Bulsun Projesi Ödüle Layık Görüldü

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’ organizasyonunda Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Battalgazili Gençler Sporla Hayat Bulsun’ projesi ödüle layık görüldü.

Başkanlardan AKÇADAĞDER Genel Merkezine Ziyaret

Malatya'nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar İl dışından Malatya'ya gelen önemli misafirleri hizmet binasında ağırladı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği Üyelerinden İlimize Ziyaret

Türkiye'nin birçok ilini gezerek yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileri ile yaptığı kültür haberleriyle illerin tanıtımına büyük katkılar sunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri ilimizi ziyaret etti.

Keskin, Esnafımızın sorunlarının çözümü için mücadele etmeye devam edeceğiz

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, tebrik ettiler.

İYİ Partili Kadınlardan MGC’ne Ziyaret

İYİ Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Eda İzci ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyetine ziyaret ederek "Kapı Çal, Gönül Al" projesi hakkında bilgiler verdi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarına Başladı 

Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karara bağladı.

Malatya İli İklim Değişikliği Eylem Planı 1. Paydaş Çalıştayı Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ‘Malatya İklim Değişikliği Eylem Planı 1. Paydaş Çalıştayı’ düzenlendi.

Toplam 2292 haber.