Gündem

Gündem Haberleri

Deprem korkusu herkeste farklı olabilir

Son aylarda İzmir ve Düzce’de meydana gelen depremler korkuya yol açtı.

Vali Hulusi Şahin’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Öğretmenlerimiz milletimizi aydınlık bir istikbale hazırlayan, yarının büyük ve müreffeh Türkiye’sini kuracak nesiller yetiştirme azminde olan bilge kişilerdir.

Başkan Güder'den 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Kutlama

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kutlama yemeğinde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

Malatya STK’ları arasında ayırım yok, hepimiz biriz

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Tarım Platformu yönetimi ve Üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e yaptığı ziyarette, yeniden TESK Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesinden dolay tebrik ederek başarılar dilediler.

Okullarda Kızılay Kolları Yeniden Canlanıyor

Her Okulda Bir Öğretmen “Kızılay Öğretmeni” Olacak

Başkan Güngör’den Mustafa Buluntu’ya Tebrik

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Mustafa Buluntu’yu tebrik etti.

Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması Ödül Töreni Konuşma:

Öğretmenden vefa

Öğretmen olarak atanan Devlet Erdemir promosyon olarak aldığı ücreti Kış Mevsimde Yetimler üşümesin diye Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine başladı.

Petlas suda kızaklama riskine karşı sürücüleri uyarıyor

Kış aylarının kendini yoğun olarak hissettirdiği bu günlerde artan yağışlar yol ve sürüş güvenliğinin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Dr. Kınık: Ülkemizdeki Maden Suyu Tüketimi Avrupa Ülkelerinin Onda Biri Kadar.

Sarıyıldız: Jeotermal sular ve doğal kaynaklar için yeni bir kanun hazırlıyoruz.

Gürkan: Malatya Dünya Yıldızı Olacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Türkiye’deki rekor yatırımlar Malatya’dadır. Buna yakın olan hiçbir ilde yoktur. Malatya Dünya Yıldızı olacaktır” dedi.

Başkan Gürkan, Battalgazi İlçesi Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

İÜ ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Vizyon Buluşması gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İnönü Üniversitesi tarafından ‘Vizyon Buluşması’ adı altında bir gezi programı gerçekleştirildi.

Başkan Güder, İlçedeki Muhtarlarla Buluştu

Battalgazi’de hayata geçirdiği insan odaklı projelerle her geçen gün hizmet kitabına yeni bir sayfa daha ekleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

HİÇYAÇ-DER Rektör Bentli’yi Makamında Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Recep Bentli Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER ) Genel Başkanı Ayşe Ece Budan ve Dernek Yönetim Kurulu üyelerini Makamında kabul etti.

Fırat’ı Keşfet Tescillendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından yapılan başvuru neticesinde TRB1 Bölgesinin (Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli) turizm potansiyelini artırmak amacıyla yürütülen "Fırat'ı Keşfet" Markalaşma Projesi, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylanarak Marka Tescil Belgesi almaya hak kazandı.

Başkan Gürkan, Türkiye’nin En Büyük Kütüphanelerinden Biri

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapımı tamamlanmak üzere olan Millet Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Taplantısının Iv. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı IV. birleşimi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında, 15 Kasım 2022 Salı günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Batı Kolektörü Tamamlanıyor

Batı Kolektörü ve Kanalizasyon Hattı çalışmalarını yerinde inceleyen Mehmet Mert, çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “Batı Kolektörü ve Kanalizasyon hattının zamanında tamamlanması için 5 ekip oluşturuldu. İşin sonuna geldik” dedi.

Toplam 2283 haber.