Gündem

Gündem Haberleri

Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Lll. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı lll. birleşimi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında, 19 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkan Güder: Hizmetlerimiz İle İlçemizi Güzel Yarınlara Hazırlıyoruz

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek fikir ve görüşlerini dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hizmetlerimizle güzel yarınlara hazırladığımız ilçemizin sorunlarını öncelikle muhtarlarımızdan alarak, çözüm üretiyor ve uyguluyoruz” dedi.

Başkan Gürkan Doğanşehir ilçesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir ilçesi Yolkoru Mahallesini ziyaret ederek, mahallelilerle bir araya geldi.

TSYD İl Temsilcileri İstanbul'da Buluştu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkezinde 72 ilden gelen TSYD Temsilcileri bir araya geldiler. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, ' TSYD'nin Anadolu'ya açılımı devam edecektir' dedi.

Battalgazi'de Coşkulu Yerli Malı Haftası Kutlaması

Güder, 'Her ne olursa olsun önceliğimiz yerli ve milli olmalıdır. Bizim olana, yerli olana, milli olana yönelmeli, onu hem üretmeli hem de onu tüketmeliyiz' dedi.

CSK Başvuruları 31 Aralık Son Gün

Malatya Tarım İl Müdürlüğü Yapmış Olduğu Açıklamada; 23 Eylül 2022 tarihinde Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde yapılan değişiklik gereği; 2023 yılına ait ÇKS dosya başvuruları 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir.

KKTC'ye hayvancılık desteği

Malatya Tarihi Bir Günü Yaşadı' EXPO 2028'e ' Muhteşem Tanıtımvc

Malatya Tarihi Bir Günü Yaşadı' EXPO 2028'e ' Muhteşem Tanıtım

TGK Başkanlar Kurulu Kilis'te Toplandı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nun 26. Başkanlar Kurulu Toplantısı, düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümünde Kilis'te yapıldı.

Fırat EDAŞ’a Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Teşekkür Plaketi

Malatya’da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan teşekkür plaketi aldı

Emeklilik Hayali SGK Danışmanlığı Hizmet Taleplerini Yüzde 140 Artırdı

Yeni yıl ile birlikte emeklilik hayali kuranlar yürürlüğe girmesi beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası kapsamından faydalanmanın yollarını arıyor.

İranlı Kadınlar Anlatıyor: Mesele Sadece Başörtüsü Değil

İran’da Mahsa Emini’nin gözaltındayken ölümünün ardından başlayan gösteriler sürerken İranlı kadınlar harici.com.tr'den Cansu Yiğit’e konuştu.

Battalgazi Belediye Meclisi 2022 Yılının Son Toplantısını Yaptı

Battalgazi Belediye Meclisi, Aralık Ayı Olağan toplantısı gerçekleştirilen 1.oturumun 2.birleşimiyle tamamlandı.

Malatya Kızılay İl Başkanlığından Tarafından Öğrencilere Kışlık Kıyafet Desteği

Malatya Kızılay İl Başkanlığı tarafından ilk öğretim öğrencilerimize kıyafet desteği sağlandı.

Soyer: Toplumdaki kadın izini büyütmek zorundayız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 5 Aralık Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 88. yılında konuştu. Soyer, “Daha adil bir yaşam sürmek için toplumdaki kadın izini büyütmek zorundayız.

Keskin’den esnaf ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ziyaretinde bulundu.

Dünya Kadın Hakları Gününde Anlamlı Protokol

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Baro Başkanlığı arasında kadın haklarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan Gülen Yüzler Kafesini ziyaret etti

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

Başkan Güder'den Engelleri Aşan Buluşma

Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören özel gereksinimli çocuklarla bir araya gelen engelli dostu Başkan Güder, onlarla yakından ilgilenerek özel çocuklar tarafından hazırlanan gösteriyi izledi.

Toplam 2283 haber.