TSYD İl Temsilcileri İstanbul'da Buluştu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkezinde 72 ilden gelen TSYD Temsilcileri bir araya geldiler. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, ' TSYD'nin Anadolu'ya açılımı devam edecektir' dedi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

 Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkezinde 72 ilden gelen TSYD Temsilcileri bir araya geldiler. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, " TSYD'nin Anadolu’ya açılımı devam edecektir" dedi. 

          Başkan Tongsir il temsilcilerini bilgilendirdi. Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir, il temsilcilerini yapılan çalışmalar ve yenilikler hakkında bilgilendirdi. 

 TSYD Tesislerini İl Temsilcilerine gezdiren Başkan Tongsir, kendi dönemlerinde çeşitli spor ve sosyal aktivitelerin yapıldığını, TSYD'ye yeni modern birimler kazandırdıklarını belirterek "Üstlendiğiniz görevi hakkıyla yapıp, bütün zorlukları göğüsleyen siz Anadolu’daki temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Neler yaptığınızı biliyoruz. 

         Sizler meslektaşlarınızın işini kolaylaştıran önemli bir sorumluluğu ve görevi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Emeklerinize sağlık, iyi ki varsınız. TSYD'yi Anadolu da en iyi şekilde temsil eden sizlere teşekkür ediyorum, sizlerin sorunlarını da dinleyerek daha iyi etkinliklerde bir araya geleceğiz. TSYD olarak Anadolu’ya açılmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

          Toplantıya katılan TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner'de toplantıda Şube olma çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN