Gündem

Gündem Haberleri

Battalgazi İlçemiz İçin Daha Çok İşimiz Var

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Keskin, Bizim derdimiz Malatya’nın bir adım daha ileri gitmesidir

Malatya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Celal Şerefhanlı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Dünyanın En Güçlü Pasaportları Belli Oldu

Vize almadan seyahat edilebilecek ülke sayısına göre, dünyanın en değerli pasaportları belli oldu. Japonya 193 ülkeye vizesiz seyahat ile beş yıl üst üste ilk sırada yer aldı. Türkiye ise 110 ülkeye vizesiz seyahat imkânı ile 52’inci sırada yer buldu.

Kızılay İle Türkiye Dağcılık Federasyonu Afet Ve İlk Yardımda İş Birliği Yapacak

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar’ın katıldığı törende, Kızılay ile Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) afet ve acil durumlar, ilk yardım ve gönüllü desteği alanında iş birliğini içeren protokolü imzalandı.

Tarımsal Eğitim Ve Öğretiminin 177. Yılı Kutlandı

Ülkemizde, 10 Ocak 1846'da ilk Ziraat Mektebinin açılmasıyla başlayan Tarımsal Eğitim ve Öğretimin 177. yıl dönümü münasebetiyle, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi tarafından, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Yerleşkesi Konferans Salonunda Kutlama programı düzenlendi.

Fahrettin Altun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun bir mesaj yayınlayarak gazetecilerin gününü kutladı.

Kadın Ve Aile Şube Müdürlüğünün 2022 Yıllık Raporu Yayınlandı

Başkentte kadınların taleplerini dikkate alarak örnek projelerle yanında olmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kenti kadın dostu bir şehir yapmak için farkındalık çalışmalarına imza atmayı sürdürüyor.

Yeşilyurt'ta Sarıkamış şehitleri unutulmadı

Sarıkamış Şehitleri Kalbimizin En Müstesna Yerindedir

Başkan Şengönül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Akçadağ Belediyesi Gazetecileri Unutmadı

Akçadağ Belediye Başkanı Sayın Ali Kazgan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Başpınar Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekli kutlama programda gazetecilerle bir araya geldi.

Başkan Apohan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MGC: 10 Ocak, Gazete Patronlarına karşı yapılan direnişin adıdır

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, “10 Ocak Gazeteciler Günü, 1961 yılında gazetecilerin gazete patronlarına karşı verdiği mücadelenin zafere ulaştığı gündür” dedi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şehit İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur İçin Mevlit Okutuldu

04. 01. 2023 tarihinde görev başında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu Şehit olan İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur için, Turgut Özal Camiinde kılınan öğle namazını müteakip Mevlit okutuldu.

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadelede Başarılı

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri meteorolojik verileri de dikkate alarak çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Büyükkılıç, Vali Çiçek İle Birlikte Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı’na Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı kapsamında KAYMEK Gençlik Merkezleri’nde eğitim gören öğrencilerin tiyatral gösterisini izledi.

Battalgazi Belediyesi 3 Bin 125 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

Sosyal belediyecilik faaliyetlerini etkin bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ilçedeki kırsal mahallelerde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere bot, mont ve kırtasiye yardımı devam ediyor.

Şehit İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur Dualarla Uğurlandı

04. 01. 2023 tarihinde Konya Adana yolu üzerinde, askeri araçla seyir halinde iken yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazası sonucu Şehit olan İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur için cenaze töreni düzenlendi.

Toplam 2266 haber.