Gündem

Gündem Haberleri

İHH’dan Kurban Yardımları Devam Ediyor

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramında da hayırseverlerin kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Şehitler Kabirleri Başında Dualarla Yâd Edildi

Şehitliği ziyaret ederek şehitleri kabirleri başında dualarla yâd eden Başkan Güngör, “Tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz” dedi.

Malatya'da yıkım ve enkaz faaliyetleri acilen tamamlanmalı

Malatya Girişimci İş İnsanları Dernek Başkanı Salih Karademir, “Malatya'da organize sanayi bölgesine yatırım yapmak isteyen sanayiciler, arazi temin etme konusunda sorunlarla karşılaşmaktadır” diyerek deprem bölgesi olan Malatya’da yeni yatırım ve istihdam için sanayicilere yeni olanakların tanınması gerektiğini kaydetti.

Başkan Söylemez’den Kurban Bayramı Mesajı

Eğitim Bir-Sen Malatya 1 No’lu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez Sosyal Medyasında Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Kurban Kaynaştırır, Paylaştırır, Kurban Zenginle Fakiri Kucaklaştırır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan:' Kurban Kaynaştırır, Paylaştırır, Kurban Zenginle Fakiri Kucaklaştırır'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dan Kurban Bayramı Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dan Kurban Bayramı Mesajı' Kurban Bayramı Birlik, Beraberlik, Paylaşma ve İnfak Etmenin Bayramıdır'

Battalgazi Belediyesi Ekipleri Mezarlıklarda Bakım Çalışması Yaptı

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler Kurban Bayramı öncesi ilçe sakinlerinin bayramda rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Yeni Polisevi inşaatı sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve yapımına başlanan yeni Polis Evi, günümüzün şartlarına uygun, modern, çağdaş ve kullanılabilirlik anlamında sosyal ihtiyaçlara cevap verecek bir nitelik taşıyor.

Malatya Deprem Raporu Konulu Konferans

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen '6 Şubat 2023 Depremlerinin Yapılar Üzerindeki Etkileri ve Malatya Deprem Raporu' konulu konferans düzenlendi.

Fırat EDAŞ Uyarıyor: Sayaçlarınıza Müdahale Etmeyin

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), dağıtım bölgesinde yer alan tüketicilerine kesintisiz enerji sunma hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Konut İmarıyla Memleketi Bekleyen Sorunlar

6 Şubat depremleri sonrası en fazla etkilenen illerin başında gelen Malatya’da beton kalitesi ve kıvamının istenilen düzeyde olmadığına dikkat çeken Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak “Kaçak yapılar başta olmak üzere beton kalitesinin kaynağında ve yerinde denetlenmesi gereklidir.” dedi.

TCDD 'den Ankara – Sivas Arası Yüksek Hızlı Tren Açıklaması

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından yapılan açıklamada' Trenlerin seyrine herhangi bir engel bulunmamaktadır' denildi.

Adıyaman İl Başkanlığına Taş Atandı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına Ali TAŞ Atandı. 6 Şubat Kahramanmaraş Merkezli Depremde Hayatını Kaybeden Adıyaman İl Başkanı Ömer ÇİÇEK'ten Boşalan İl Başkanlığına Yine 6 Şubat Depreminde Ebedi Hayata İntikal Eden 27. Dönem AK Parti Adıyaman Milletvekili Merhum Yakup TAŞ'ın Oğlu Ali TAŞ Atandı.

Bu şart ve imkanlarla Malatya'da adalet hizmetlerini almak çok zor

Malatya Baro Başkanı Onur Demez, yeni adliye binasını başlanılması konusunda istişarelerde bulunmak üzere Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Okyay Büyükşehir Belediyesi Depremin İlk Anından İtibaren Sahadaydı

Malatya Kent Konseyi tarafından 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden ciddi bir şekilde etkilenen Malatya’nın yaralarının sarılması, şehrin yeniden ihya edilmesi, şehrin kent hafızasına göre inşa ve imar edilmesi noktasında ‘Deprem Sonrası Malatya’nın Geleceği Çalıştayı’ düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Beton Santrali Kurdu

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan MESTON şirketi, beton santrali kurarak beton üretimi yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 90 bin metrekarelik alana kurulacak olan beton santrali alanında incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya’da ihtiyaç duyulan betonun karşılanması noktasında önemli görev ifa edecektir” dedi.

TOBB ETÜ’de Mezuniyet Heyecanı

TOBB ETÜ 2022-2023 Dönemi mezunlarını verdi. TOBB ETÜ Mütevelli Heyeti ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu mezuniyet töreninde gençlere, “Ne yaparsanız yapın işinize yenilik getirin.

EYT’lilere çifte emeklilik fırsatı Katılım Emeklilik’te

Katılım Emeklilik EYT’liler için özel emeklilik planı sunuyor. EYT birikimini BES’te değerlendirecek katılımcılar Katılım Emeklilik’in yüksek getirili ve faizsiz altın, döviz fonları ile yüzde 30 devlet katkısından yararlanacak.

Malatya'da Kurban Bayramında alınacak tedbirleri görüşüldü

Her yıl Kurban Bayramı öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak tedbirler kapsamında düzenlenen istişare toplantılarından, 2023 yılı Kurban Bayramı İstişare Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplam 2283 haber.