Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Sadıkoğlu Esnaf Konteynırlarındaki tuvalet Sorununu Dile Getirdi

MTSO Başkanı Sadıkoğlu' Konteyner iş yerlerinin sorunları ne zaman çözülecek?

Daire Başkanı Katipoğlu Görev Ve Sorumluluğumuzu En İyi Şekilde Yerine Getirmeye Çalışıyoruz.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden sonra Malatya’daki hafif hasarlı binaların çatıları ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Stk ve Oda Başkanlarından Başkan Güder’in Yatırımlarına Övgü

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Oda Başkanlarıyla bir araya geldi.

Okyay Darende’ye Yaklaşık 100 Kilometre Birinci Ve İkinci Kat Sathi Kaplama Yapıldığını Söyledi.

Malatya genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Darende ilçesinde içme suyu, doğalgaz ve kanalizasyon çalışmaları sırasında deforme olan yollarda üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Gürkan Tecrübeleriyle Bizlere Yol Gösteren Yaşlılarımız Her Zaman Baştacımızdır

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yaşlılara hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

MASKİ Yatırımlarına Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

Malatya Kayısısı Kitabı Riyad’da En İyilerle Yarışacak

Malatya Kayısısı kitabı 27-29 Kasım 2023 tarihleri arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenecek etkinlikte son 25 yılın birincisi olan kitaplarla yarışacak.

Tecde Esnafı Aşırı Hız Yapan Sürücülerden Dert Yandı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Tecde Esnafının Sorun ve Taleplerini Yerinde Dinledi. Esnaflar Valiye aşırı hız yapan sürücüleri şikayet ederek temizlikten dert yandılar

Malatya İtfaiyesi Yüzlerce Canı Kurtardı

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, 6 Şubat depremlerinin ardından sahaya ilk inen ekibin Malatya İtfaiye Teşkilatı olduğunu belirterek “İtfaiye teşkilatımız ve Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu hep birlikte Malatya’da bir tarih yazdılar ve bine yakın insanımızın hayatını kurtardılar.

Esnafın Işıkları Yanmadan Sanayinin Çarkları Dönmeden…

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Dr. Fatih Erbakan’ın ziyaretinde konuşan Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Basri İlhan, “Esnafın ışıkları yanmadan, sanayinin çarkları dönmeden şehri yeniden ayağa kaldırmak çok güç” dedi.

Başkan Güder’den Mevlid Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, alemlere rahmet saçan peygamber efendimizin dünyaya gelişini müjdeleyen Mevlid Kandili münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

İtfaiye Teşkilatı 309. Yıl Dönümünü Kutluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi, her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Şarlak Malatya’ya Ve Malatyalıya İhanet Ediliyor

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, depremlerin ardından yaraların sarılmadığını belirterek “Malatya’ya ve Malatyalıya ihanet ediliyor” dedi.

Tecde'nin Ulaşım Ağına Yeni Yollar Ekliyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, Tecde'nin Kayalık Bölgelerindeki İmar Yollarını Açıyor

Yasa Dışı Su Ürünleri Avcılığına 81 İlde Eş Zamanlı Ve Çapraz Denetim

​Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yasa dışı su ürünleri avcılığına yönelik rutin denetimlere ek olarak ülke genelinde karaya çıkış noktaları, perakende satış yerleri, balık halleri, soğuk hava depoları, balıkçı gemileri ve yol güzergâhlarında bugün itibarıyla çapraz ve eş zamanlı denetimlerin başlatıldığını bildirdi.

Başkan Gürkan İtfaiye Teşkilatımız Kutsal Bir Vazife İfa Etmektedir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İtfaiye Teşkilatı'nın 309. kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Av. Ali Alper Tüfekçi’den Spor Hukuku Hakkıda Önemli Bilgiler

Spor hukuku, tüm branşlarda yer alan sporcuları, kulüpleri, federasyonları kapsayan ve bunların arasında doğan uyuşmazlıkların hukukun genel ilkeleri doğrultusunda çözüm bulmayı hedefleyen, yapılacak tüm hukuki işlemlerin ulusal ve uluslararası kurallara uygun olmasını sağlayan bir özel hukuk dalıdır.

Mimarlar Odası Orta Hasarlı Binalar İçin İlçe Belediyeleri Göreve Çağırdı

Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel, orta hasarlı binalar konusunda 15 bin kişinin mağdur olduğunu belirterek ilçe belediyelerini acil olarak göreve çağırdı.

Gönüllü Çevre Müfettişlerimiz Göreve Hazır

Başkan Çınar, 'Sıfır Atık' Eğitimi Gören Miniklere Çevre Müfettişi Belgesi Takdim Etti

Toplam 2317 haber.