Gündem

Gündem Haberleri

Kızılay Kurban Vekâleti Bedellerini Açıkladı

Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularını ön plana çıkaran Kurban Bayramı’nın bereketini, gelenekselleştirdiği vekâletle kurban kesim kampanyasıyla sofralara taşıyan Kızılay, bu dönem için hazırlıklarını tamamladı.

TOBB Ata’nın huzurunda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Emektar Gazeteci Şenol Karaduman Aliesinin Mutlu Günü

Malatyamızın sevilen emektar gazetecilerinden Şenol Karaduman'nın biricik oğlu Olcay Karaduman bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı.

Malatya Huzur Evi Tahliye Edildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya Huzur evinin tahliye edildiğini Yetiştirme Yurdu ile Kiralık evlerde kalan çocuklarında başka şehirlere nakledildiğini açıkladı.

Keskin, 19 Mayıs Milli Onurun Dirilişidir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB)Başkanı Şevket Keskin, '19 Mayıs 1919 tarihi umutsuzluk, yoksulluk, yılgınlık içinde ve hareketsiz kalmış millet varlığına olan inancın ifadesi ve milli onurun dirilişidir.' dedi.

Gürkan' Samsun'da Yakılan İstiklal Meşalesi Tüm Vatan Sathına Yayılmıştır'

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan,' Samsun'da Yakılan İstiklal Meşalesi Tüm Vatan Sathına Yayılmıştır'

Hükümet Binası ve Yeni Cami Yeniden Yapılacak

Malatya Valisi Hulusi Şahin Koordinatör Valilerle birlikte yaptığı açıklamada Malatya Şehir Merkezi için özel bir plan hazırlandığını belirterek “Hükümet Binası ile Yeni Cami tamamen yıkılarak temelden yeniden aslına uygun olarak inşa edilecek “dedi.

Arçelik, sağlık çalışanları için 2 tane yurdu satın alıp üniversiteye bağışladı

Deprem felaketinin ardından bölgedeki ihtiyaçların karşılanması için geniş çaplı bir yardım operasyonu sürdüren Arçelik, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanlarının barınma ihtiyaçları için yurt bağışladı.

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Malatya Konteyner Kenti Hizmete Açıldı

Depremin ilk gününden itibaren Malatya'mızda depremden sorumlu koordinatör bakan olarak görev yapan Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy'un öncülüğünde şehrimizde 2 noktada kurulan 1600 konteynerden oluşan konteyner kentler (MALET yanı ve İtfaye Yanı) hizmet vermeye başlıyor.

Kuzey Çevre Yolu Çalışması Devam Ediyor

Malatya'nın alternatif yol aksının artırılması ve yeni yolların açılması için yapımına başlanılan Kuzey Kuşak Yolundaki çalışmalara 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında yeniden başlandı.

Vatandaşların Ekmek İhtiyaçı Ücretsiz Karşılanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ), 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından vatandaşlarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ekmek dağıtımına devam ediyor.

Yaklaşık 2 Milyon Aboneye Hizmet Veren Fırat Edaş, 104 Saha Çalışanını Ödüllendirdi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2022 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Avukat Kerimoğlu: 82 Hukuk Bürosu Yıkılmış; 123 Hukuk Bürosu Ağır Hasar Almıştır

Malatya'da şu ana kadar 82 hukuk bürosu yıkılmış; 123 hukuk bürosu ağır hasar almıştır.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Kamuoyuna Açıklama

11 ilde gerçekleşen asrın felaketinde ülkemizin sergilediği birlik beraberlik ve kardeşlik ortamının seçim sürecinde de aynı hissiyatla devam ettirilmesi Büyükşehir Belediyesinin en büyük arzusudur.

Başkan Şarlak’tan Türkiye Yüzyılına Tam Destek!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak “Türkiye Yüzyılında üreten kazanacak, esnaf kazanacak, sanayici kazanacak ve Türkiye kazanacak” dedi.

Başkan Akın' Malatya'da Artık Ben Yaptım Oldu Mantığı Yok'

Malatya Tarım Platformu ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın' hiç kimse burada babasının parasıyla herhangi bir iş yapmıyor her türlü çalışmada herkes düzgün davranıp ahlaklı ve adaletli çalışmak zorundadır.' Dedi.

Cemevlerinin Aydınlatma Giderleri Ödenmeye Başlıyor.

9 Kasım 2022 tarihli Resmi Gazete kararı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde kurulan Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı, cemevlerinin aydınlatma giderlerinin ödenmesi dair süreci başlattı.

Malatya'da 3,9 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 3.9. büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Küçükcekmece Kaymakamlığına Malatyalı Mehmet Tunç Atandı

Malatyalı Mehmet Tunç Küçükcekmece kaymakamı oldu

Toplam 2283 haber.