Gündem

Gündem Haberleri

Hisarcıklıoğlu Dünya Odalar Federasyonu’nun Başkanlığına Seçildi

115 ülkenin odalarını bir çatı altında birleştiren Dünya Odalar Federasyonu’nun Başkanlığı’na TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi.

Sadıkoğlu Malatyalıların Yaşam Kaygısı Var

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Viran olan bu şehrin insanının aklında birilerinin siyasi bekası değil, kendi yaşam kaygısı var” ifadelerini kullandı.

Beylerderesi Şehir Parkının Dördüncü Etabı İçin Protokol İmzalandı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın öncülüğünde hayata geçen ‘Cumhuriyetimizin 100’ncü Kuruluş Yıldönümüne Yakışan 100 Yatırım’ arasında yerini alan Beylerderesi Şehir Parkının dördüncü etabında yapılacak ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları için Yeşilyurt Belediyesi ile Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Çin: Filistin-İsrail çatışmasında öncelik ateşkes ve sivillerin korunması

Çin'in Ortadoğu Özel Temsilcisi Zhai Jun, dün Filistin Dışişleri Bakan Yardımcısı Amal Jadou ile telefon görüşmesi yaparak Filistin ve İsrail arasındaki mevcut durumu ele aldı.

Melissa Teressa Vargas Abreu Vali Yazıcı’yı Ziyaret Etti.

Malatyalı olduğunu söyleyerek, hemşehrilerimizin de sempatisini ve sevgisini kazanan Filenin Sultanları’ndan Küba asıllı Yıldız Voleybolcu Melissa Teressa ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ilimize gelerek Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

TSO Eski Başkanı Erkoç Vefat Etti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Eski Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç vefat etti.

Başkan Gürkan; Hemşerilerinin Arasına Hoş Geldin

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ beraberinde A Milli Voleybol Takımı oyuncularından Melisa Teressa Vargas Abreu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Malatya hak sahipliği başvuruları açıklandı!

İşte ilçe ilçe hak sahipliğinin açıklanacağı günler…

İsrail-Filistin Çatışmasında Kısır Döngüden Çıkılmalı

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) Filistin ile İsrail arasındaki duruma ilişkin acil müzakerelerde bulundu.

Türkiye'nin En Büyük Şehir İçi Parklarından Biri

Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan yaklaşık 300 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen yapılan 100. Yıl Parkı, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin kendi imkânları ve kaynaklarıyla yapılıyor.

Battalgazi Belediye Meclisi 2023 Yılına Ek Bütçeyi Onayladı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısı 2. birleşimi Meclis Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında gerçekleştirdi.

Vali Yazıcı'dan Turizm Merkezi Darende'ye Ziyaret

Malatya'da İlçe ziyaretlerine aralıksız devam eden Vali Ersin Yazıcı, Darende'yi ziyaret ederek Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ve Protokol ile birlikte Çarşı Esnafını gezdi.

Başkan Evren' Cenab-ı Allah Bir Daha Böyle Bir Afeti Ülkemize Yaşatmasın'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çekin ve Elazığ Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız'ı Konuk etti.

Artık öğrencilerini duyup, mesleğini yapabilecek

Öğretmen Kefsel Şanal, biyonik kulak (Koklera implantasyon) operasyonla yeniden duymaya başladı. Depreme Malatya’da yakalanan ve kentte öğretmenlik yapmaya devam eden Şanal, öğrencilerine kavuşacağı günü bekliyor.

Başkan Şarlak'tan Yeni Sanayi Siteleri Açıklaması

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Battalgazi ilçemizde kurulacak olan Yeni Sanayi Bölgesi için teşekkür ediyoruz' dedi.

Battalgazi Belediyesi'nin Ev Sahipliğinde' Gece Kodu' Programı

Battalgazi Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle kodlama ve siber güvenlik alanında farkındalık yaratacak program düzenlendi. 'Gecekodu' adı altında yapılan etkinlikte katılımcılar birbirlerine bilgi paylaşımında bulundu

Sarıtaç Çocuklara Vicdan Ve Merhamet Duygusu Yerleştirmenin En Kolay Yolu Hayvan Sevgisi!

Günümüzde çocukların hayvanlara karşı duyarsızlığı ve hatta onlara zarar verme eğilimleri giderek artıyor. Eğitimci, Yazar ve İşkadını Asuman Sarıtaç, bu endişe verici durumu ele alarak çocuklara hayvan sevgisini aşılamanın önemini vurguladı.

Demokrasinin Vazgeçilmezi Yerel Medya Tarihin En Büyük Ekonomik Krizini Yaşıyor

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yazılı bir açıklama yaparak basın sektöründe yaşanan ağır ekonomik sorunlarına dikkat çekti

Yasa Dışı Su Ürünleri Avcılığına Yönelik Ülke Genelinde 9 Bin 745 Denetim Gerçekleştirildi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yasa dışı su ürünleri avcılığına yönelik rutin denetimlere ek olarak ülke genelinde karaya çıkış noktaları, perakende satış yerleri, balık halleri, soğuk hava depoları, balıkçı gemileri ve yol güzergâhlarında 25-29 Eylül tarihlerinde toplam 9 bin 745 çapraz ve eş zamanlı denetimler yapıldığını bildirdi.

Toplam 2280 haber.