Gündem

Gündem Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarına Ziyaretçilerden Tam Not

Ali Kapısı Eğitim Yardımlaşma Derneği Üyeleri, MABESEM ve Kadın Kooperatifi Başkanları ile Kernek Külliyesi Kadın Yaşam Merkezi Hocaları...

Vali Ersin Yazıcı’nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve hayat standartlarını yükseltmek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli kardeşlerimizin sesini duyurduğu özel bir gündür.

MASKİ Uyardı! Su Sayaçlarınızı Soğuktan Koruyun

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, havaların soğumasıyla birlikte su sayaçlarının donma tehlikesine karşı abonelerini uyardı.

KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre, Vali Ersin Yazıcı’yı Ziyaret Etti

Bir dizi program ve ziyaret için İlimize gelen KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre, Valilik Makamı’nı ziyaret etti.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı kursuna Ziyaret

EKPSS Kursiyerlerine Ek Kaynak Kitapları Dağıtıldı

Hizmet Ve Yatırımlar Takdire Şayan

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Derneği ve Malatya Ülkü Ocakları, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden olan Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, 100. Yıl Parkı, Orduzu Gençlik Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuru Kayısı Lisanslı Deposu’nu gezdiler.

Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında Malatya Park AVM’de, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda ve paydaş kurumların katılımıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.

Başkan Çınar Kadına Şiddet İnsanlığa Yapılan En Büyük İhanettir

‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ nedeniyle mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Dünyanın birçok yükünü omuzlayan, aileleri için, ülkelerinin geleceği için alın teri döken kadınlarımız, toplumumuzun mimarlarıdır.

MASKİ Açıkladı İçme Suyunda Sıkıntı Yok

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 23 Kasım 2023 Perşembe akşamı Malatya’da meydana gelen 5.2 ve 4.7’lik depremlerin ardından şehrin içme suyu ihtiyacını karşılayan Gündüzbey Kaptaj Tesisi içme suyu ana kaynağında kısmi bulanıklığın oluştuğunu ancak birkaç saat sonra suyun normal değerlere döndüğünü açıkladı

Başkan Güder’den Öğretmenlere Anlamlı Jest

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder gençlerimize rehberlik eden ve öğrettikleriyle hayatın her haline dokunan öğretmenlerin gününü unutmadı.

Gürkan: Fedakâr Öğretmenlerimize Minnet Borçluyuz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet vermekte olan Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirilen programda ‘6 Şubat Asrın Felaketi Günlerinde Bir Öğretmen Olarak Ben’ konulu Anı Yarışması ve ödül töreni düzenlendi.

Ev Ve Araba Alacaklar Dikkat: Ürünü Görmeden Kapora Yatırmayın!

Bütçe ölçeği fark etmeksizin çevrimiçi platformlardan alışveriş yapmak giderek popülerleşirken, dolandırıcılık vakaları da artıyor.

Naci Görür Endişeye Mahal Yok

Prof. Dr. Naci Görür Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremle ilgili sosyal medyasında yaptığı paylaşım haberimiz detayında

AKSA Doğalgaz Çamlıca Kolejinin Doğalgazını Neden Bağlamıyor?

Malatya'nın önemli ve seçkin eğitim kurumlarından Çamlıca Koleji yetkilileri aylardır Doğalgaz Firmasına müracaat etmesine rağmen Aksagaz Kutusu bağlanmamasından kaynaklı ısınma sorunu yaşıyor.

Başkan Güder ÜNİAK Üyelerini Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Üniversite Topluluğu (ÜNİAK) ile bir araya gelerek hayata geçirdiği ve Battalgazi'nin gelecek yüzyılına damga vuracak dev projeleri anlatarak istişarelerde bulundu.

Tedaş ve Fırat Edaş Arasında Dijital Atölye İş Birliği

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), saha çalışanları için teknik eğitimlerin dijitalleştirilmesi konusunda iş birliği yapıldı.

Esnafa Nereye Kaldıracaksınız Yer Gösterin

MESOB Başkanı Keskin, 'Esnafa 24 Saat Süre Veriliyor, Ancak Taşınacağı Yer Gösterilmiyor'

Yeşilyurt Belediyesi, Gazze’deki Katliama Dikkat Çekmek Amacıyla Fotoğraf Sergisi Açtı

Yeşilyurt Belediyesi, İsrail'in Filistin'de uyguladığı katliama ve soykırıma dikkat çekmek ve yaşananları unutturmamak amacıyla ‘Filistin-Kudüs Yalnız Değildir’ isimli fotoğraf sergisi açtı.

Eski Sanayi’de 2. Etap İçin Kura Çekimi Yapıldı…

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı.

Toplam 2280 haber.