Gündem

Gündem Haberleri

Çin, deprem bölgelerine 220 milyon yuanlık acil yardım fonu ayırdı

Çin Maliye Bakanlığı, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı ve Su İşleri Bakanlığı, depremin yaşandığı Gansu ve Qinghai eyaletlerine 220 milyon yuanlık acil yardım fonu ayırdı.

Artık Daha Modern Ve Hijyenik: Tarihi Ulus Hali Kapsamlı Yenileme Çalışmalarının Ardından Açıldı

Başlattığı projelerle kentin geçmişini korurken geleceğine de yatırım yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 86 yıllık tarihe sahip Ulus Hali’nde gerçekleştirdiği kapsamlı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Vali Ersin Yazıcı Uluslararası Hasta Servisi Açılış Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı’nın katılımıyla, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde “Uluslararası Hasta Servisi Açılış” töreni gerçekleştirildi.

Başkan Güder Lise Öğrencileriyle Filistin’deki Dramı Anlatan Filmi İzledi

Filistin’de son yıllarda yaşanan dramı anlatmak ve anlamak amacıyla Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde lise öğrencilerine sinema gösterimi yapıldı.

Nizip’te Görev Yapan Öğretmenlere Bisiklet Dağıttı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip ilçesinde görev yapan öğretmenlere 400 adet bisiklet dağıtıldı.

Çocukların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz

Başkan Çınar, Duruldu Mahallesindeki Fatih İlk ve Ortaokulunu Ziyaret Etti

Enflasyon Düzeltmesi Semineri, TOBB’DA Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile EY Türkiye temsilcileri ‘Enflasyon Düzeltmesi Semineri’nde bir araya gelerek, gündemdeki ekonomik ve mali gelişmeleri değerlendirdi.

Et ve Balık Pazarı Esnaflarından Başkan Gürkan'a Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın girişimleriyle şehrin birçok noktasına kurulan esnaf çarşılarına bir yenisi daha eklendi.

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı İl Müftülük Heyetini Misafir Etti

İl Müftülük heyetiyle yakından ilgilenen Hanımefendi Hanife Yazıcı Müftülük çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

MASKİ Deprem Konutları Teslim Edilene Kadar Tamamlanacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi'ne bağlı İkizce Mahallesi'nde inşası devam eden kalıcı konutların altyapısı ile ilgili sorun olduğuna dair çıkan haberlere yanıt verdi. Yapılan açıklamada kalıcı deprem konutlarının teslim tarihine kadar altyapı ile ilgili tüm çalışmaların tamamlanacağı duyuruldu.

Malatya Bir Değerini Daha Yitirdi. Celal Yalvaç Vefat Etti

Malatya'nın önemli Değerlerinden, Malatyalıların amcası Şehrin yaşayan tarihi Arş. Yazar, Gazeteci Celal Yalvaç vefat etti.

Fırat Edaş ve İnönü Üniversitesi Arasında Eğitimde İş Birliği

İnönü Üniversitesi ile Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) arasında Ar-Ge faaliyetleri ve eğitim-öğretim iş birliğine dair iş birliği protokolü imzalandı.

MASKİ Çevre Laboratuvarı Akreditasyon Belgesi Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çevre Laboratuvarı’nın Türk Akreditasyon Kurumu’ndan (TÜRKAK) onaylı akreditasyon sertifikası yenilendi.

Büyükşehir'den Deprem Şehitleri Anıtı'

Malatya'daki Deprem Şehitlerinin İsmi '6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı'nda Yaşatılacak

Hanife Yazıcı Kernek Külliyesindeki Atölyeleri Ziyaret Etti

Kahvaltı programında Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya; Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın eşlik etti.

TÜGVA Trabzon;Amerika’nın Veto Kararı Hakkında Basın Açıklaması Yaptı.

Türkiye Gençlik Vakfı 81 ildeki teşkilatlarla birlikte eş zamanlı olarak düzenlediği yatsı namazı sonrası Trabzon temsilcisiligi de bir basın açıklaması düzenledi.

Depremzede Esnaf Kızılay’la İşine Devam Ediyor

Küçük ölçekli esnafa nakdi yardım sağlanarak iş yerlerini yeniden faaliyete geçirilebilmesini sağlayan Kızılay’ın Esnaf Destek Projesi’nden Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen 607 esnaf yararlandı.

PTT Aş Genel Müdürü Hakan Gülten 7 Aralık Dünya Mektup Yazma Günü’nü Kutladı

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, tüm mektupseverlerin 7 Aralık Dünya Mektup Yazma Günü’nü kutlayarak bu özel günde onları sevdiklerine mektup göndermeye davet etti.

Özvatan’da İlk Doğal Gaz Meşalesi Yandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Felahiye ilçesinin ardından Özvatan’da da doğal gazın simgesi olan meşaleyi yaktı.

Toplam 2266 haber.