Gündem

Gündem Haberleri

Fırat Edaş Malatya’da Aydınlatma Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Malatya ilinde aydınlatma bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çavuşoğlu Mahallesine Güçlü Muhtar Adayı

Malatya’nın tarihi gemişiyle önemli Kadim Mahallelerinden Çavuşoğlu Mahallesiine halkın adayı Aydın Apak’a yoğun destekler dikkatlerden kaçmıyor.

Sarsılmaz Las Vegas’ta Gövde Gösterisi Yapacak

Ülkemizin ve Avrupa’nın en büyük silah üreticilerinden SARSILMAZ SİLAH, SHOT SHOW 2024’e damga vurmaya hazırlanıyor.

Büyükelçi Ümit Yardım'dan BİMYAD'da Ziyaret

Türkiye’nin İran, Rusya, Yunanistan ve Avusturya Büyükelçiliğinde bulunan Ümit Yardım Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Vali Ersin Yazıcı Karne Dağıtım Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle, Battalgazi ilçesinde bulunan Orduzu Nadire Dernek İlkokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katıldı.

Naci Görür’ün kampanyasına bir destek de Çukurova’dan: Deprem kaderimiz değil!

Geçtiğimiz yıl 11 ilimizi vuran büyük depremin yarası halen sarılabilmiş değil. CHP’nin Çukurova’daki güçlü aday adaylarından Orhan Bayram da hem bu konuda bir farkındalık yaratmak, hem de halka daha şimdiden söz vermek adına Naci Görür’ün kampanyasına tam desteğini açıkladı.

Şehit Gülmez’in Naaşı Toprağa Verildi

Pençe - Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen P. Söz. Er. Emrullah Gülmez’in cenaze törenine katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Emrullah kardeşimizi Rahmet-i Rahman’a uğurladık.

Kentsel Dönüşüm Konutlarımızla Geleceğe Daha Umutla Bakacağız

Yeşilyurt Belediyesinin kendi öz bütçesi, kaynakları ve gücüyle hizmete sunulacak olan ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm’ Projesindeki binaların yapımı hızla devam ediyor.

Akom: Sıcaklıklar Artacak

İstanbul'da etkili olan soğuk ve yağışlı havanın bölgemizi terk etmesi, hafta boyunca genellikle güneşli bir gökyüzünün hakim olması bekleniyor.

Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Lansmanı Kepez’de yapıldı

Kepez’de Dokuma Modern Sanatlar Galerisinde düzenlenen Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Lansmanı’nda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu organizasyon ile Antalya’mızın tanıtımına kıymetli bir katkı ortaya koymuş, hem de Türk sporuna Türk gençliğine çok kıymetli bir katkı sunmuş olacağız.” dedi.

İtfaiye Bir Yılda 8 Bin 47 Olaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2023 yılı içerisinde 8 bin 47 olaya müdahale etti.

MAGİNDER'den net mesaj: ithal aday istemiyoruz

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir, Malatya Büyükşehir Belediyesi için işi bilen ve kentin yaralarını saracak bir ismin aday gösterilmesi gerektiğini ifade ederek kent dışından bir aday gösterilmesini istemediklerini söyledi.

Malatya'da Tarihi Gün' Başkan Selahattin Gürkan'a Olan Destek Çığ Gibi Büyüyor'

AK Parti tarihinde Malatya'da bir ilk yaşandı ve STK'lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle dillendirdiler. Birlik ve Beraberlik Ruhuyla Dolu Buluşma Sonrası STK'lardan Güçlü Mesajlar!

Dicle Üniversitesi’nde Düzenlenen Güneydoğu Kariyer Fuarı'nda Fırat Edaş Standına Büyük İlgi 

Sorumluluk sahasında bulunan 4 ilde elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., 5-6 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ve bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan Güneydoğu Kariyer Fuarı (GÜDKAF’24) ‘na katıldı.

Başkan Gürkan'dan Regaip Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, 'Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız' dedi.

Orta Hasarlıların Sürecini Şubat Sonuna Kadar Tamamlamayı Hedefliyoruz

Aksu Haber canlı yayınına katılarak şehirdeki son duruma ilişkin bilgiler aktaran Başkan Güngör, “Orta hasarlı yapılarla ilgili yeni bir süreç başlamış oldu.

Vali Eşi Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz Şehitlerimizin, emanetleri olan ailelerini ziyaret etti.

İşsizliğe karşı mango diktiler

Kuruluş manifestosunda ‘ağaç dikmek’ gibi harika bir madde yer alan İsviçre merkezli Verein Tut Elimi Derneği gönüllüleri, Nijer’e her gidişinde su kuyusu açmak, kurban kesmek gibi faaliyetlerin ardından mutlaka fidan dikiyor. Gönüllüler, kısa sürede 2 bin 300 adet mango fidanı dikti.

AB üyesi Malta’da oturma izni ve vatandaşlık fırsatı

Son dönemde Türk vatandaşları arasında yükselen trendlerden biri başka ülkelerden ikamet izni veya vatandaşlık almak. Avrupa Birliği (AB) üyesi olan Malta bu yönde en çok talep alan ülkelerden.

Toplam 2269 haber.