Çavuşoğlu Mahallesine Güçlü Muhtar Adayı

Malatya'nın tarihi gemişiyle önemli Kadim Mahallelerinden Çavuşoğlu Mahallesiine halkın adayı Aydın Apak'a yoğun destekler dikkatlerden kaçmıyor.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Malatya’nın tarihi gemişiyle önemli Kadim Mahallelerinden Çavuşoğlu Mahallesiine halkın adayı Aydın Apak’a yoğun destekler dikkatlerden kaçmıyor.
Yıllardır hayatı başarılarla dolu hizmet adamı Çavuşoğlu Mahallesi Muhtar adayı Aydın Apak” Hep birlikte kardeşçe Çavuşolu Mahallemizi ayağa kaldırmaya hizmetleri yapmaya talibim. Detek sizden hizmet bizden” dedi.
6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın yaşandığı mahallelerden olan Çavuşoğlu Mahallesini yeniden küllerinden istişarelerle ayağa kaldıracağı ve bu mücadeleyi Mahalle sakinleriyle birlikte hareket ederek gerçekleştireceğini beliren Muhtar adayı Aydın Apak” Çavuşoğlu Mahallemiz tarihi geçmişiyle yerleşim yerinin önemiyle ve naif insanların yaşadığı mahalle olarak Malatya’nın seçkin yerleşim yerlerinden biridir.
6 Şubat depremlerinde yıkımın çok olduğu mahallemizin sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Bizim Mahallemize hizmet borcumuz var. 31 Mart yerel seçimlerinde mahalle sakinlerimizin vereceği destekle Çavuşoğlu Mahallemizi başta imar olmak üzere daha yaşanabilir bir çevre ile yeniden dizayn edeceğiz. “

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Veysel | 22 Ocak 2024 15:14

    Çavuşoğlu mahalesi tarihi yapıya sahip güzide bir mahelledir. bundan dolayı mahallemize muhtarlık için aday olan Aydın APAK kardeşimiz uzun süre fırın isletmesi yaptığından dolayı yakinen tanımakla beraberinde ahlaki ve mahalle diyologuyla muhtarlik için naçizane fikrim mahallemiz için inanıyorum ki insan ayrımı yapmaksızın hak ve hukuki çerçevesi içerisinde aktif bir şekilde çalışacağına inanıyorum şimdiden hayırlı olması dilegimle

BUNLARA DA BAKIN