Gündem

Gündem Haberleri

Türkiye İş Ahlakı Zirvesi’nin 8’incisi İstanbul’da Yapıldı

İGİAD tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Türkiye İş Ahlakı Zirvesi ‘Değişen Meslekler ve Meslek Ahlakı’ temasıyla gerçekleşti. Zirve, her yıl olduğu gibi bu yılda da farklı boyutlarıyla iş ahlakı konusuna dikkat çekmeyi ve bu konuda duyarlılık oluşturmayı hedefliyor.

Çağrı Merkezi Son Üç Ay İçerisinde 45 Bin 100 Çağrıya Cevap Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi vatandaşlardan gelen istek ve taleplerin giderilmesi noktasında 7 gün 24 saat esasına göre çalışarak vatandaşlara kolaylık sağlamaya devam ediyor.

Şarlak' Yerli ve Milli Markalar Üretmek Zorundayız'

ASKON Malatya Şube Başkanı Şarlak 'Boykot ettiğimiz her ürünün yerine mutlak suretle halkımızın yerini doldurabileceği ürünleri ülke olarak üretmemiz gerekmektedir.

Başkan Gürkan Canlarını Feda Eden Şehitlerimizi Ve Gazilerimizi Rahmetle, Minnetle Anıyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti de adaylık süreci başladı

AK Parti’de yerel seçimler için adaylık başvurusu süreci resmen başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nden Personel Alımı İle İlgili Açıklama Geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde bazı yerel basın-yayın organlarında ‘MASKİ Çok Sayıda Personel Alacak’ başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Sadıkoğlu Ülkemize Çizdiği Uygarlık Yolu Her Zaman Yaşayacaktır

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Z Kuşağı İş Dünyasını Değiştiriyor

Birçok sektör yöneticisi Z kuşağı sayısının iş hayatında giderek artması ile iş ortamlarında daha çok ekranın olacağını, kâğıdın, bürokrasilerin oldukça azalıp, esnek çalışma modellerinin çoğalacağı, çok fazla yeni görevin ortaya çıkacağını, farklı kültür, cinsiyet ve inançta rengârenk insanların çalışacağını belirtiyorlar.

Vali Yazıcı’dan Malatya TSO’ya Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

İklim Krizinde Bağ Ve Bahçelerde ‘Don’ Riski Artiyor!

Son yıllarda yaşadığımız iklim krizi, bağ ve bahçecilikte mahsul gelişimini etkileyen en riskli etkenlerinden biri olan ve tarımsal üretimde ciddi olumsuzluklara yol açan ‘don’ tehlikesini ön plana çıkarıyor.

Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Tırı Malatya’da

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Latif Okyay ile birlikte Malatya Park (AVM) önünde bulunan Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Tırında incelemelerde bulundu.

Fikir Sofrası Malatya’da Toplanıyor

İş dünyası, finans, akademi kesimi, sivil toplum kuruluşları, bürokrasinin önde gelen isimlerini bir araya getiren düşünce platformu “Fikir Sofrası” 7 Kasım’da Malatya’da toplanıyor.

Güngör Ve Ünlüer Göksun TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Göksun'da yapımında sona gelinen TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu.

Malatya Bölge İlinin Ötesinde

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Ersin Yazıcı Büyükşehir Belediyesi’nin mega projeleri arasında bulunan Orduzu Spor Kompleksi’ndeki çalışmaları yerinde incelediler.

Şehit Bektaş’ın Naaşı Toprağa Verildi

Görev yaptığı Van’ın Başkale ilçesinde şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Samet Bektaş’ın Göksun’da düzenlenen cenaze törenine katılan Başkan Güngör, “Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Esenlik Şirketinden İsrail Mallarına Boykot

Malatya Esenlik Şirketi Süpermarketlerde örnek bir karara imza atarak Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın talimatıyla İsrail ürünlerini satmama kararı aldı.

İtfaiye Daire Başkanı Katipoğlu Tehlikeye Dikkat Çekildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından kış aylarına girdiğimiz bugünlerde vatandaşları baca temizliği konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Malatya Kent Konseyi İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği ve Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu üyeleri tarafından, hayırseverlerin göndermiş olduğu gıda ve kıyafet yardımı ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Malatya TSO’da KOSGEB Deprem Kredisi bilgilendirme toplantısı düzenlenecek

6 Şubat depremleri sonrası esnaf, tüccar ve sanayicinin en önemli ihtiyacı olan finansman konusunda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda önemli bir toplantı düzenlenecek.

Toplam 2280 haber.