Gündem

Gündem Haberleri

Keskin'in acı günü

MESOB Başkanı Şevket Keskin’in ağabeyi Sabri Keskin (83) vefat etti.

Başkan Gürkan: Yerel Yönetimlerin Kolluk Kuvvetleri Zabıta Teşkilatlarıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Zabıta teşkilatının kuruluşunun 197’nci yıl dönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatını makamında ağırlayarak, Zabıta Haftalarını tebrik etti.

Keskin'in acı günü

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in ağabeyi Sabri Keskin (83) vefat etti.

Gazeteci Haydar Karaduman Mezarı Başında Anıldı

Malatya Gazeteciler Cemiyetinin kurucu başkanı ve Yeni Malatya Gazetesi Kurucusu Haydar Karaduman vefatının 5. ölüm yıldönümün de mezarı başında anıldı.

Vali Ersin Yazıcı Battalgazi İlçesini Ziyaret Etti.

Vali Ersin Yazıcı, 16.08.2023 tarihinde, İlimizde göreve başlamasıyla, depremlerden etkilenen ilimizi tanımak, kurumların iş ve işlemlerini yerinde denetlemek, vatandaşların sorun ve taleplerini tespit etmek amacıyla, kamu kurum ve kuruluşlar ve ilçelerimizi aralıksız bir şekilde ziyaret etmeye devam etmektedir.

Özbek'in acı günü

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Vekili ve Malatya Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek’in babası Emekli Öğretmen Alaattin Özbek (87) vefat etti.

MGC Kurucu Başkanı Haydar Karaduman'ı Anıyor

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı Gazeteci Haydar Karaduman vefatının 5. Yıl dönümünde mezarı başında anılacak.

Gürkan' Yaptığımız Projelerin Hepsi Vizyonel Projelerdir'

Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan' Malatya'mıza Yakışır Dünya Kayısı Ticaret Merkezini Yakında Faaliyete Geçireceğiz'

MGC’den Emniyet Müdürü Çankal’a Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Arif Çalkal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Çınar 30 Ağustos Şanlı Ve Büyük Bir Zaferdir

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan Büyük Zafer'in 101. yıl dönümünü bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök’ten 30 Ağustos Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert: İlk Anda Suyumuz Tamamen Kayboldu

Geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, “Kimsenin aklında bir şüphe olmasın. Malatya’mızın suyu temiz ve içilebilir” dedi.

Başkan Güder’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “30 Ağustos Zaferi; Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği duruşun bir göstergesidir.” dedi.

Malatya Fayı Sallamaya Devam Ediyor

Malatya'da bugün sabah 04.00'de bir kez daha sallandı. Deprem Malatya Fayı hareketlendi yorumlarına yolaçtı.

MGC'den Vali Yazıcı'ya Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve yönetimi, Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesi Tarafından Düzenlenen İlk Resmi Ayak Tenisi Turnuvası’nın Startı Verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya’da ilk resmi ayak tenisi turnuvası düzenleniyor. 12 takımın katılım sağladığı turnuvanın startını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder verdi. Başkan Güder, “Bu tür aktivitelerle gençlerimizi deprem psikolojisinden uzaklaştırıyoruz” dedi.

Keskin Ticari Faaliyet Olmayan İşyerleri Sırada Bekleyen Esnafa Verilecek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Eski Rus Pazarında yapılan Ankara Çarşısı’nda kura ile dükkan verildiği halde gelip işyerini açmayanlara son kez süre tanındığını, ticari faaliyet gösterilmeyen işyerlerinin aylardır işyeri için sıra bekleyen esnaflara verileceğini belirterek, “Bütün mesuliyet bana ait” dedi.

Malatya Ticaret Borsası Yönetimi Vali Yazıcı'yı Ziyaret Etti

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ile birlikte Malatya Valisi Ersin Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’ye Başkan Gürkan’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ömer Mete’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplam 2240 haber.