Gündem

Gündem Haberleri

Pazarcık’ta Beşiktaş İlkokulu’nun Açılışı Gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Beşiktaş Spor Kulübü tarafından Pazarcık’ta hayata geçirilen Beşiktaş İlkokulu’nun açılış programına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte katıldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan Rektör Prof. Dr. Bakan’a Ziyaret

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı konuk etti.

Başkan Gürkan Şehidin Ailesinin Ev Sorununu Çözüyor

Akçadağ ilçesi Ören Mahallesi’nde yaşayan Şehit Yarbay Songül Yakut’un ailesinin sorunu gideriliyor.

Vali Ersin Yazıcı Yazıhan İlçesine Ziyarette Bulundu

İlçe gezisine Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Yazıcı’yı; Yazıhan Kaymakam V. Rabia Yurdakul, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve ilçe protokolü karşıladı.

Yeşilyurt Belediyesi’nden İsrail Ürünlerine Boykot!

İsrail’in Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırılarını ve katliamını protesto eden Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerinde ki sosyal tesislerinde İsrail kökenli ürünlerin satışını durdurma kararı aldı.

Battalgazi Belediyesi’nin Düzenlediği Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu

Battalgazi Belediyesi’nin depremde hayatını kaybeden personeli Erdal Doğaner’in adına düzenlediği ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Jandarma takımları arasında oynanan final karşılaşmasını İl Jandarma Takımı kazanarak kupanın sahibi oldu. Şampiyon takıma kupayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder verdi.

Başkan Güder’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhuriyetimizin 100. yılını yayımladığı mesajla kutladı.

Başkan Gök 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda; “ Özgürlük ve tam bağımsızlık her daim bizlerin karakteri ve yegane dayanağı olmuştur.

Başkan Şengönül: Ülkücü Hareket Var Oldukça Cumhuriyetimiz Yükselmeye Devam Edecektir

100 yıl önce emperyalist ve işbirlikçilerinin kesin mağlubiyeti, necip Türk milletimizin kesin zaferi ile sonuçlanan,Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetimiz, bugün ilan edilmiş ve Türkiye Cumhuriyeti olarak tescil edilmiştir.

Başkan Özcan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyetin 100. Yılında 10 Bin Bayrak Dağıtıldı

Türkiye Cumhuriyetinin 100. yıl dönümü ülke genelinde olduğu gibi Malatya’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Malatya'yı Cumhuriyet ruhu ayağa kaldıracak

Keskin, “Cumhuriyetin ilanını sağlayan mücadeleyi, iradeyi ve milli ruhu unutursak her şeyimizi kaybederiz”

Başkan Evren' Cumhuriyet Bayramının 100 Yılını Kutluyorum'

Cumhuriyetimizin 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim öncesi tüm yurtta etkinlik ve tören hazırlıkları Malatya ESKKK Başkanlığından coşkuyla başladı.

180 İş Yeri Kurayla Sahiplerine Teslim Edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya’da hayatın normale dönmesi ve ticaretin yeniden canlanması için farklı alanlarda ticari faaliyet gösteren iş yerleri için geçici çarşılar yapılması noktasında çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Malatya Genç Ve Kadın Girişimciler Kurulları Seçimi Yapıldı

TOBB Malatya İl Genç ve İl Kadın Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Seçimleri yapıldı.

Vali Ersin Yazıcı İlçe Ziyaretlerine Doğanyol İle Devam Etti

İlçe gezisine Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Yazıcı’yı, Doğanyol Kaymakam V. Ahmet Turan Gel, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ve ilçe protokolü karşıladı.

Meclis’e Sunuldu! Emeklilik Yaşı Artıyor Mu?

12. Kalkınma Planı Meclis’e sunuldu... Emeklilik yaşında yeni düzenleme geliyor! Türkiye'nin 2024-2028 dönemini kapsayan plana göre, emekli aylık bağlama sistemi yeniden düzenlenecek.

Cumhuriyetin 100. Yılında 1923 Kan Bağışı Hedefleniyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Kızılay Malatya Şubesi iş birliğiyle düzenlenen ‘Cumhuriyetin 100. Yılında 1923 Kan Bağışı Kampanyası’ başladı.

Başkan Sadıkoğlu’ndan İsrail'e Gazze tepkisi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İsrail tarafından şiddetlenerek devam eden saldırılara tepki için bir mesaj yayımladı.

Toplam 2280 haber.