Gündem

Gündem Haberleri

Vali Ersin Yazıcı Şehit Emre Taşkın’ın Cenaze Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 22.12.2023 tarihinde Pençe- Kilit Operasyonunda meydana gelen terör saldırısı sonucu şehadete eren altı şehidimizden biri olan hemşehrimiz Şehit Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın cenaze törenine katıldı.

Başkan Güder: Battalgazi’mizi Her Alanda Marka Haline Getirmeye Devam Edeceğiz

İlçede üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, Elmasuyu Mahallesi’nde bozulan yollarda bakım, onarım ve yama çalışması gerçekleştirdi.

Vali Ersin Yazıcı’dan İsmet İnönü’yü Anma Mesajı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti devletinin ilk temel taşlarını atmış, ülkemizin gelişmesine ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasına büyük katkılar sağlamış olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci Cumhurbaşkanı olan İsmet İnönü’yü vefatının 50. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyorum.

Kentsel Dönüşüme Örnek Gösterilecek Değerli Bir Eser

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın seçim vaatleri arasında yerini alıp, Yeşilyurt Belediyesinin kendi öz bütçesi, kaynakları ve gücüyle hizmete sunulacak olan ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kentsel dönüşüm yatırımlarına örnek gösterilen değerli bir eser olarak Malatya’nın yeniden ihya ve inşasına büyük bir destek sağlayacak.

Irak’ın kuzeyinde acı haber. Şehitlerimiz var

Irak’ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerimiz şehit olurken, 4 askerimiz de yaralandı.

Orta Hasarlı Binaların Güçlendirilmesi ve Yerinde Dönüşüm Raporu Kabul Edildi

Yeşilyurt Belediye Meclisi aralık ayı olağanüstü toplantısında gündem alınan üç maddeyi görüşerek karara bağladı.

Fırat Edaş, Mühendislerinin Yaratıcı Fikirlerini Ödüllendirdi

Sorumluluk sahasında bulunan yaklaşık 2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Şirket bünyesinde görev yapan mühendislerin ortaya koyduğu birbirinden yaratıcı projeleri ödüllendirdi.

Kahramanmaraş’a Değer Katacak Kalıcı Konut Ve İş Yerleri Hızla Yükseliyor

Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalıcı konut ve iş yerlerinin inşasının hızla devam ettiğini belirten Başkan Hayrettin Güngör, “Mimarisi, dayanıklılığı, sosyal donatıları, yeşil alanları ve peyzajıyla şehrimize değer katacak yapılar hızla yükseliyor.

Çin, deprem bölgelerine 220 milyon yuanlık acil yardım fonu ayırdı

Çin Maliye Bakanlığı, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı ve Su İşleri Bakanlığı, depremin yaşandığı Gansu ve Qinghai eyaletlerine 220 milyon yuanlık acil yardım fonu ayırdı.

Artık Daha Modern Ve Hijyenik: Tarihi Ulus Hali Kapsamlı Yenileme Çalışmalarının Ardından Açıldı

Başlattığı projelerle kentin geçmişini korurken geleceğine de yatırım yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 86 yıllık tarihe sahip Ulus Hali’nde gerçekleştirdiği kapsamlı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Vali Ersin Yazıcı Uluslararası Hasta Servisi Açılış Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı’nın katılımıyla, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde “Uluslararası Hasta Servisi Açılış” töreni gerçekleştirildi.

Başkan Güder Lise Öğrencileriyle Filistin’deki Dramı Anlatan Filmi İzledi

Filistin’de son yıllarda yaşanan dramı anlatmak ve anlamak amacıyla Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde lise öğrencilerine sinema gösterimi yapıldı.

Nizip’te Görev Yapan Öğretmenlere Bisiklet Dağıttı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip ilçesinde görev yapan öğretmenlere 400 adet bisiklet dağıtıldı.

Çocukların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz

Başkan Çınar, Duruldu Mahallesindeki Fatih İlk ve Ortaokulunu Ziyaret Etti

Enflasyon Düzeltmesi Semineri, TOBB’DA Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile EY Türkiye temsilcileri ‘Enflasyon Düzeltmesi Semineri’nde bir araya gelerek, gündemdeki ekonomik ve mali gelişmeleri değerlendirdi.

Et ve Balık Pazarı Esnaflarından Başkan Gürkan'a Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın girişimleriyle şehrin birçok noktasına kurulan esnaf çarşılarına bir yenisi daha eklendi.

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı İl Müftülük Heyetini Misafir Etti

İl Müftülük heyetiyle yakından ilgilenen Hanımefendi Hanife Yazıcı Müftülük çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

MASKİ Deprem Konutları Teslim Edilene Kadar Tamamlanacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi'ne bağlı İkizce Mahallesi'nde inşası devam eden kalıcı konutların altyapısı ile ilgili sorun olduğuna dair çıkan haberlere yanıt verdi. Yapılan açıklamada kalıcı deprem konutlarının teslim tarihine kadar altyapı ile ilgili tüm çalışmaların tamamlanacağı duyuruldu.

Malatya Bir Değerini Daha Yitirdi. Celal Yalvaç Vefat Etti

Malatya'nın önemli Değerlerinden, Malatyalıların amcası Şehrin yaşayan tarihi Arş. Yazar, Gazeteci Celal Yalvaç vefat etti.

Toplam 2255 haber.