Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Deri Sektörü Pandemide Yaptığı Yatırımların Meyvelerini Topluyor

Egeli dericilerin ihracatı 200 milyon dolara koşuyor

Rekabet Kurumu Harekete Geçti Kırmızı Ete Takip

Rekabet Kurumu, Ramazan Bayramı öncesinde kırmızı et fiyatlarına yapılan artışı takibe aldı.

Depremzedeler İçin Nakdi Destek Modeli BİZ Hayata Geçti

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 şehrimizde büyük yıkım ve can kaybına yol açan iki büyük depremin ardından, bölgenin ihtiyaçlarını karşılamak ve yaralarını sarabilmek adına geniş çaplı bir insani yardım çalışması başlatıldı.

3 bini aşkın şirket, Çin’e mal satmak için buluştu

Yurt içinden ve dışından 3 bin 300’ü aşkın sayıda tanınmış şirket, Çin 3’üncü Uluslararası Tüketim Ürünleri Fuarı’nda (CICPE) buluştu.

Malatya Dayanışma Günleri Ankara’da Başladı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenlediği “Malatya Dayanışma Günleri” Ankara’daAltınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.

Peynirciler Çarşısı Oluşturuldu

Malatya'da Sümer Park içinde Peynirciler Çarşısı oluşturuldu. MESOB Başkanı Şevket Keskin' Başta ticaretin ayağa kalkması lazım. İnsanların karnını duyurmadan mutlu edemezsiniz. '

Çin’in ilk çeyrek otomobil ihracatı yüzde 70 arttı

Çin’in otomobil endüstrisinin, yılın ilk çeyreğinde istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiği açıklandı.

Çin’de KOBİ Gelişmişlik Endeksi, 3 yıl sonra zirveye çıktı

Çin’in küçük ve orta ölçekli işletmelerinin (KOBİ) operasyonel sağlık endeksi, bir teşvik politikası önlemleri paketinin ardından ilk çeyrekte keskin bir şekilde yükseldi.

814 Bin Nüfuslu Şehrimizin Neredeyse 700 Bini Başka Şehirlere Gitti

MTSO Başkanı Sadıkoğlu: 'Çok daha etkin destek ve teşvik mekanizmalarının hayata geçirilmesini bekliyoruz'

Hisarcıklıoğlu Türk TSO Birliği Başkanlığına Yeniden Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanlığı’na yeniden seçildi.

Başkan Büyükkılıç, 12 Adet Yeni Otobüsü Tanıttı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent içi otobüs filosuna yeni katılan 12 adet körüklü otobüsün tanıtım ve teslim törenine katıldı.

Gaziantep Büyükşehir’in İstihdama Desteği Aralıksız Sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İş ve Kariyer Merkezi, iş verenler ve iş arayanlar arasında köprü vazifesi görerek, özel sektörün yanı sıra kamu kurumları için de çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'nın 13 ilçesine 6 Bölge Desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kararnamesiyle Resmi Gazete'de yayımlanan 'Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar' da Malatya'nın 13 ilçesi de verilecek teşvik ve desteklerden yararlandırılacak.

Deprem Felaketini Yaşayan 11 İlimizin Esnafı Önemli Bir Yere Sahiptir

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak yazılı bir açıklama yaparak deprem bölgelerinde kredi kullanımın daha esnek olması gerektiği söyledi.

Çin, Avrupa’ya özel yaptığı ilk kargo havalimanı ilk seferini yaptı

Belçika’ya bağlı bir kargo uçağı, merkez Çin’de yer alan Hubei eyaletinin Ezhou Huahu Havalimanı’ndan 100 tonluk bir yükle kalktı.

Çin bankacılık sektörünün dış finansal varlıkları, 1,51 trilyon dolara ulaştı

Çin Devlet Döviz İdaresi’nden açıklanan verilere göre, 2022 yılı sonunda Çin’in bankacılık sektörünün dış finansal varlıkları 1 trilyon 518 milyar 600 milyon doları buldu.

KOSGEB Deprem Kredisinde NACE Kapsamı Genişletilmeli

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Hizmet sektörüne ait tüm NACE kodları, perakende sektörünün tüm alt dalları ile özel öğretim kurumları da kapsam dahiline alınmalıdır'

Araç kiralamada doğru bilinen yanlışlar nelerdir?

Araç kiralama kişilerin kısa dönemli seyahatlerinde bütçelerini zorlamadan konforlarını artıran bir uygulama olarak giderek yaygınlaşıyor.

Kayseri Kariyer Merkezi, Bin 500 Kişiye İş Kapısı Oldu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin işverenle iş arayanı buluşturduğu Kayseri Kariyer Merkezi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğinde istihdama katkı sunmaya devam ederken, bu zamana kadar bin 500 kişiye iş imkânı sağladı.

Toplam 1356 haber.