Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Başkan Sadıkoğlu: Çeklerin ibraz süreleri 9 Haziran'a kadar durduruldu

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Girişimlerimizin olumlu sonuçlanması üyelerimiz adına bizleri memnun etmiştir.

Yerinde Dönüşüm Konusunda Söylemden Eyleme Geçilmeli

Sadıkoğlu, 'Üyelerimizin talepleri ve sosyal sorumluluklarımız konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz'

Çin'de bayram tatilinde turizm ve lokantacılık sektörleri canlandı

1 Mayıs İşçi Bayramı tatilinin ikinci gününde Çin genelindeki turistik noktalar, ülkenin dört bir yanından gelen ziyaretçilerle dolup taştı.

Domates ihracatını 500 milyon doları çıkaracak karar

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yaptıkları son görüşmede çıkan karar sonucunda Türk domatesi Rus sofralarındaki yerini daha güçlü bir şekilde alacak.

GAGİAD 30 Yaşında

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD), olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, derneğin 30. kuruluş yıldönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Keskin' Malatya Çarşısına Hemen Başlanılmalı'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Çarşısının yapımına biran önce başlanılması gerektiğini söyledi.

Dünyanın tarım ambarı gıda güvenliği için çalışıyor

Egeli tarım ihracatçılarından kalıntısız ürün katma değerli ihracat

Tütün sektörü 900 milyon dolar ihracat hedefliyor

Türkiye’nin geleneksel ihraç ürünlerinden tütünde 2021 yılında 35 TL olan kilogram fiyatı, 2022 yılında 70 TL’ye yükseldi. Tütün fiyatlarındaki yüzde 100’lük artış Ege Bölgesi’nde 26 bin olan üretici sayısının 30 bine yükselmesine zemin hazırladı.

Egeli yaş meyve sebze ve mamul ihracatçıları 2023 yılında 1,5 milyar dolar ihracat hedefliyor

Kirazdan üzüme, portakaldan mandalinaya, kestaneden çileğe, turşudan salçaya, kuru domatesten asma yaprağına Ege ovalarında yetişen lezzetleri dünyanın 150’den fazla ülkesine ihraç eden Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği her yıl kırdığı ihracat rekorlarına 2023 yılında yeni bir halka eklemeye hazırlanıyor.

Keskin, Esnaf işyerini açarak Malatya'yı canlı gösteriyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Esenlik Market İnderesi Şubesiyle Hizmete Girdi

Malatya'nın önemli değerlerinden Malatya Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Esenlik Şirketi Malatyalılara yeni şubelerle hizmet vermeye devam ediyor.

Türk doğaltaş sektörü 2023 Çin seferine hazırlanıyor

Doğaltaş sektörü en büyük ihracat pazarı Çin ile buluşmaya hazırlanıyor

Çin’de yılın ilk üç ayındaki kamu geliri 905 milyar yuan oldu

Çin’in kamu gelirleri resmi verilere göre, 2023 yılının ilk üç ayında bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 0,5 oranında arttı.

Çin'in gemi endüstrisinde yeni atılımlar

Çin'in gemi endüstrisinde yeni atılımlar Bu yılın ilk çeyreğinde Çin’in gemicilik endüstrisinin işleyişi istikrara kavuştu ve birçok gösterge dünyada ilk sırada yer aldı.

Keskin, Deprem bölgesinde esnafın Bağ-Kur, vergi, sigorta, internet, elektrik ve doğalgaz paraları alınmasın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, deprem bölgesindeki esnaf ve sanatkarlardan devletin Bağ-Kur, vergi, sigorta, internet, elektrik ve doğalgaz ücretlerinin almaması gerektiğini söyledi.

2023’ün İlk Kirazı Hasat Edildi

Kuzey Yarımkürenin ilk kirazında hasat coşkusu

Gıda Denetimleri Ramazan’da Hız Kesmedi

Tarım Ve Orman Bakanlığı Ekipleri Ramazan Ayında Üretim, Toplu Tüketim Ve Satış Yerlerine Denetimlerini Sıklaştırdı

MİMSAN Grup, Çalışanlarına Konteyner Kent Kurdu

MİMSAN Grup tarafından yapılan İşçilerin Aileleri İle Kalabileceği Konteyner Kent İş Dünyasına da Örnek Oldu

Çin’de elektrikli araç şarj istasyonu sayısı 5.84 milyona ulaştı

Çin’de yeni enerjili otomobiller için inşa edilen şarj istasyonlarının sayısında, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde istikrarlı bir artış kaydedildi.

Toplam 1356 haber.