Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Çinli şirketlerin otomobil ihracatı yüzde 58.7 artış gösterdi

Çin Otomobil Üreticileri Derneği (CAAM) tarafından açıklanan verilere göre, mayıs ayında, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 58,7 artışla 389 bin araç ihraç edildi.

Başkan Sadıkoğlu’nun Çağrısı Karşılık Buldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun günlerdir dile getirdiği KOSGEB Deprem Kredisi kapsamının genişletilmesi çağrısı karşılık buldu.

İş Ahlakına Aykırı Davranan Tüccarın; Pabucu Dama Atılmalıdır.

İGİAD Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği Başkanı Ayhan Karahan yaptığı açıklamada: İGİAD olarak her beş yılda bir Türkiye İş Ahlakı raporunu yayınlıyoruz.

Türk deri ihracatçıları İtalya yolcusu

Türk deri ihracatçıları Avrupa’nın en prestijli fuarına Metaverse ile damga vuracak

Malatya'da ücretli ekmek uygulaması başlıyor

Malatya’da depremlerden dolayı vatandaşlara Büyükşehir Belediye ekmek büfelerinde ücretsiz olarak verilen halk ekmeğin 15 Haziran itibariyle ücretli olacağı bildirildi.

Malatya Havalimanı’nda 76.815 Yolcuya Hizmet Verildi…

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2023 yılı Mayıs ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başkan Sadıkoğlu: Bugün Destek Olunmayacaksa Ne Zaman Olunacak?

KOSGEB deprem kredisinin TSO’ya kayıtlı tüm firmalara verilmesi gerektiğini bir kez daha dile getiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Ülkemizin en kritik dönemlerinde tüm desteği koşulsuz veren esnaf, tüccar ve sanayicimize bugün destek olunmayacaksa ne zaman olunacak?” diye sordu.

Mayıs ayında 1.76 milyon yeni otomobil satışı gerçekleşti

Elektrikli otomobiller, Çin’de mayıs ayı boyunca satılan tüm araçların yüzde 27’sini oluşturdu. Bu modeller, satılan 480 bin birim ve yıl bazında yüzde 48 artışla iki haneli büyümelerini sürdürmüş oldu.

Çin'in döviz rezervleri mayısta 3 trilyon 177 milyar doları buldu

Çin Devlet Döviz İdaresi tarafından açıklanan verilere göre, ülkenin döviz rezervleri, mayıs ayı sonunda önceki aya göre yüzde 0,88 daralarak 3 trilyon 177 milyar dolara ulaştı

Başkan Sadıkoğlu' Fransa Pazarında Daha Fazla Yer Almak İstiyoruz'

Türk-Fransız Ticaret Derneği Heyeti Malatya TSO Heyeti İle Bir Araya Geldi.

Keskin, 'Depremlerde En Büyük Yıkım Malatya'da Yaşanmıştır'

(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 6 Şubat depremlerinde en büyük yıkımın Malatya'da yaşandığını belirterek, 'Seçim bitti, siyaset bitti, şimdi geçim ve icraat dönemidir.

MOTAŞ'tan Ulaşımla İlgili Önemli Açıklama

6 Şubat Depreminin olduğu günden beri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın talimatıyla birkaç aydır ücretsiz ulaşımla hemşerilerine hizmet veren MOTAŞ 12 Haziran itibarıyla ücretli seyahat olacağının duyurusunu yaptı.

Malatya'nın İhracatında Yükseliş

TİM verilerine göre Malatya'dan 2023 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 12 artışla 31 milyon 169 bin dolar ihracat gerçekleştirildi.

Keskin' Malatya esnafı büyük bir mağduriyet içindedir'

MESOB Başkanı Keskin'den Malatyalı bakan açıklaması ve deprem bölgesine odaklanılması çağrısı

El Ele Vererek Bu Zor Günleri De Aşacağımıza İnancım Tam

Malatya ESKKK Başkanı Evren' Bu şehri Ayağa Kaldıracaksak Önce Esnaflarımızı Ayağa Kaldırmamız Gerekiyor'

Çin özel yatırımları artırmak için yeni teşvikler getiriyor

Çin’in finans metropolü Shanghai, özel sektör yatırımlarının teşviki yolunda önlemler benimsedi.

UNDP Heyetinden Malatya TSO Ziyareti

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) yetkilileri Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret ederek depremin ekonomik etkileri, toparlanma sürecindeki ihtiyaçlar ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Deprem bölgesinde konutlar yükseliyor

Asrın felaketi'nde büyük yıkıma uğrayan Malatya Doğanşehir'de TOKİ deprem konutları ve Köy Evleri hızla yükseliyor.

Başkan Sadıkoğlu’ndan seçim değerlendirmesi

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminin sonucunu değerlendiren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Milletimizin teveccühü ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, seçim sonuçlarının şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Toplam 1356 haber.