Gündem

Gündem Haberleri

Vali Ersin Yazıcı Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Ödül Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, Kernek Karagözlüler Cami’nde düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Ödül Törenine katıldı.

Konut İş Yeri Ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık artırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde ihale düzenlenerek satışı gerçekleştirilecek.

Muhtarlık Kurumuna Gerek Var Mı?

Büyükşehirlerde muhtarların üzerine düşen görevler daha fazla!

Kalbin Şifası Kuran'dır

Yeşilyurt Kent Konseyinde Düzenlenen Seminere Bayanlardan Yoğun İlgi

Başkan Serdar Böke Taleplerimize Acilen Yanıt Bekliyoruz!

Mali Müşavirlerin iş yükünü hafifletecek çözümler acilen hayata geçirilmelidir

İzmir AKS Ambulans Servisi ekibi Konya’da hayat kurtardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı AKS Ambulans Servisi, bir hastayı Niğde’ye naklettikten sonra Konya yakınlarında trafik kazası ihbarı aldı.

Mansur Yavaş 23 Nisan’da Başkanlık Koltuğunu Muhammed Uğur’a Bıraktı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nda başkanlık koltuğunu bu yılda Muhammed Uğur’a bıraktı.

Başkan Uzun Makamını Karakuş’a Devretti...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, makamını Reşat Şemsettin Sirer İlkokulu öğrencisi Hatice Betül Karakuş'a devretti. Umut Ekrem Küpeli ise Belediye Başkanvekili görevini üstlendi.

Kira Anlaşmazlıklarının Yüzde 80’i Davaya Dönüşüyor

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.

E-ihracatta kullanılan yapay zeka araçları

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan "E-İhracatta ChatGPT ve Yapay Zekâ Araçları" kılavuzunda, e-ihracat yapanların iş süreçlerini optimize etmek, pazar analizi yapmak, müşteri hizmetlerini geliştirmek, ürün listelemek, reklam ve pazarlama yapmak, web sitesi açmak, yabancı dillerde hizmet vermek gibi birçok konuda yardımcı olacak yapay zeka araçları detaylıca anlatılıyor.

Kuraklık İçin Kırmızı Alarm

Kuraklık yakın geleceğin en büyük sorunları arasında gösteriliyor.

Vali Ersin Yazıcı Malatya İl Müftüsü Şahin Yıldırım İçin Düzenlenen Veda Yemeğine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; Çorum’a İl Müftüsü olarak atanan İl Müftüsü Şahin Yıldırım için Havuzbaşı Restorantta düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Turgut Özallı Yıllar Konferansı Düzenlendi

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ın 31. ölüm yıldönümü nedeniyle Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in konuşmacı olduğu “Turgut Özallı Yıllar” konferansı düzenlendi.

Kadınlara Özel Kendini Koruma Teknikleri Eğitimi

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki kadınların mental ve fiziksel güçlenmeleri amacıyla öz savunma eğitimleri düzenliyor.

Başkan Evren' Merhum Turgut Özal'ı Rahmetle Minnetle Anıyoruz'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren yayınladığı mesajında 8. Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal'ın vefatının 31.nci devriyesinde rahmetle minnetle anıyorum' dedi.

Bayramda Eskişehir’e Turist Akını

Şehir turizminin gözde kentlerinden Eskişehir, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde turistlerin akınına uğradı.

Esenlik Genel Müdürü Veysel Tay Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik A.Ş Genel Müdürlüğüne Veysel Tay atandı.

Prof.Dr. Demirtaş İtibar Etmeyin

06 Şubat 2023 depremlerinden sonra her gün, yeni bir felaket senaryosu yazan ,eğitimi, kariyeri belli olmayan, deyim yerindeyse "Deprem Profesörleri “yumurtadan çıkar gibi çoğalmaya başladı.

Vali Ersin Yazıcı’nın Turizm Haftası Kutlama Mesajı

Her yıl ülkemiz genelinde 15 - 22 Nisan tarihleri arası; toplumda farkındalık yaratarak turizmin önemine dikkat çekmek ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla kutlanmaktadır.

Toplam 2270 haber.