Gündem

Gündem Haberleri

Kadın Girişimciler İş Hayatında Nasıl Daha Başarılı Olabilir?

Kadın girişimcilerin iş hayatında başarılı olmaları, sadece bireysel yeteneklerine değil, aynı zamanda etkili stratejilere dayalı bir çaba ve destek ağının varlığına da dayanır.

CHP Arguvan Güllü Tuncer'i Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye genelinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 81 ilde ortak basın açıklaması düzenledi.

Malatya’da İl Güvenlik Ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı gerçekleştirildi.

Mansur Yavaş Dijital Hayvanat Bahçesini Büyükelçilere Tanıttı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son teknolojiyle oluşturduğu ve kapsamıyla dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olma özelliğini taşıyan Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi’ni Başkente kazandırdı.

Bilimin Kalbi Erzurum Deprem Çalıştayı’nda Attı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Depreme Dirençli Kentsel Dönüşüm Erzurum” çalıştayı ülke genelinde de yoğun ilgi gördü.

Başkan Gürkan, Bütün Kadınlarımızın  Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, 8 Mart tarihinin kadın hakları açısından önemli bir gün olduğunu belirtti.

Vali Ersin Yazıcı’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gökhan Gök’ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nn eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Koç, şehit Uzman Çavuş İhsan Alpay, şehit Uzman Çavuş Burak Ulukaya, şehit Harun Uğur'un ailesini evlerinde ziyaret etti.

Başkan Evren' Emeği Geçen Herkese Esnaflarımız Adına Teşekkür Ederim'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise Bakan Bolat'ın duyurduğu esnafa kredi Müjdesine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Türk EximBank Malatya Ofisi Malatya TSO bünyesinde hizmet vermeye başladı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun uzun zamandır yapmış olduğu girişimler olumlu sonuç verdi. Türk EximBank Malatya Ofisi Malatya TSO bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Başkan Güngör: Güneşli Kocabaş Sitesi, TOKİ Tarafından Yerinde Yapılacak

Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Güneşli Kocabaş Sitesi’nin TOKİ tarafından yerinde yapılacağını müjdeleyen Başkan Güngör, “Doğukent ve Güneşevler’in ardından Güneşli Kocabaş Sitesi de TOKİ tarafından yerinde yapılacaktır. Hayırlı olsun” dedi.

Vali Ersin Yazıcı’dan Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarına Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının koordinasyonunda millet ve devlet arasındaki iletişimi güçlendirmeyi, devletimiz tarafından sunulan kamu hizmetlerini tanıtmak amacıyla gençlere yönelik düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerine” katıldı.

Vali Ersin Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, Şehit Er Metin Selçuk’un, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Nurettin Metin’in ve Şehit Piyade Üsteğmen Orhan Ünsal’ın Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Keskin Herkes Çıkın’ın Da Ne Varsa Masanın Üzerine Koysun

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şehmuz Göçmez, İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren, İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı ve partililer Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Rektör Bentli Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne Katıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın organize ettiği Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak katılım sağladık.

Mersin Büyükşehir ‘TS En Iso 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi’ni Aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kez aldığı ‘TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi’, Büyükşehir Belediyesi bürokratları tarafından, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e takdim edildi.

Herkes kendi kafasına göre hareket ediyor, belirsizlik var

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Yeşilay 104 Yaşında!

5 Mart 1920’de kurulan ve Türkiye’nin en saygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan, başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlara bağımsız, sağlıklı ve insan onuruna yaraşır bir gelecek tesis etmek için kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Yeşilay 104 yaşında.

Toplam 2240 haber.