Yerel

Yerel Haberleri

Miraç, Mukaddes ve Manevi Bir Yolculuktur

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Miraç Kandili Kutlama Mesajı:

Bir ve Beraber Hareket Ediyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mhp Myk Üyesi, Mhp İl Ve İlçe Başkanı Ve Ülkü Ocağı Başkanıyla Biraraya Geldi

Kadınlarımızın İş Hayatındaki Başarısını Takdirle Karşılıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Ve Eşi Semra Çınar, Yeşilyurt Belediyesinde Görevli Kadın Personelleri Ziyaret Etti

Battalgazi’de Canımız Erdoğan Görseli Büyük İlgi Gördü

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla ABD'nin Times Meydanı’ndaki reklam panosuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan skandal ilana ‘Canımız Erdoğan’ ve ‘Love Erdoğan’ yazılı görsellerle verilen cevap, Battalgazi’deki vatandaşlardan büyük beğeni aldı.

Kadın Girişimcilerin gününü kutladılar

TOBB Malatya Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcıları Serap Taşçı ve Ecem Akbulut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın girişimcileri ziyaret etti.

Kadınlara Eşit Hakların Verilmesi, Dünya Barışını Güçlendirecektir

Yeşilyurt Belediye Başkanının Eşi Semra Çınar’ın Ev Sahipliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı Düzenlendi

MTÜ’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü e-konferansı yapıldı.

Bir Fidan Dik, Kök Sal Medeniyete

Saadet Partisi Malatya Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Orduzu Pınarbaşı'nda fidan dikimi çalışması gerçekleştirildi.

Başkan Akın Kadın girişimci grubu yetiştiricileri ziyaret Etti

Tarım Platformu Kadın Girişimcileri Grubu olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Üretici, Yetiştirici ve Çiftçilerle Buluştu.!

Başkan Gürkan'dan Kadınlar Günü mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan "Aile Ve Toplum Yapımızın Temel Direği Kadınların 'Dünya Kadınlar Günü'nü Kutluyorum"

Altay Kışlası İçerisinde Altyapı Ve Asfalt Çalışması Da Yapacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Altay Kışlası'nda yapımı devam eden Er Gazinosunda da incelemelerde bulundu.

Kadınlarımız, Toplumsal Hayatımızın Temel Taşıdır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı;

Büyükşehir Belediyesi’nden Örnek Bir Proje Daha

Orta Vadeli Finans ve Kalkınma Planı’nın Hazırlanması Projesi (OVFKP) 1. Uygulama toplantısı Proje Sorumlusu ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan Başkanlığı’nda Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkan Güder, Battalgazi’deki Sorunları Çözümsüz Bırakmıyor

Battalgazi Belediye Başkan Osman Güder, yol olmadığı için kanalizasyon sıkıntısı çeken Karabağlar mahallesinde açılan bin metrelik yeni yol çalışması ile 100 hanenin yaşadığı sorunu ortadan kaldırıyor.

Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, Malatya’da trafik sıkışıklığının yaşanmaması için sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine devam ediyor.

Toki Malatya’nın Çehresini Değiştirdi

Pütürge-Sivrice hattında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra çalışmalarına aralıksız devam eden TOKİ depremzedelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yeni Açılacak Bağlantı Yolu Hastane Trafiğini Rahatlatacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Yeni Devlet Hastanesi) çevresinde yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması, hastane giriş ve çıkışında yaşanan sorunların çözümü noktasında yeni bir aksın açılması için çalışmalar başlattı.

Başkan Güder’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

MTTB’li Gençler Sabah Namazında Buluştu

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanlığı tarafından "Ümmeti, sabah namazına giden gençler uyandıracak" sloganıyla başlatılan sabah namazı programlarıyla birlikte, MTTB’li gençler her hafta bir camide buluşuyor.

Toplam 2203 haber.