Yerel

Yerel Haberleri

Malatya’da Gençler Maske Dağıtıyor

Malatya Gençlik Federasyonu tarafında organize edilen Maske dağıtımında gönüllü gençler Malatya’nın Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçelerinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkan Güder’den Esnaflara Destek Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hizmet ve gönül belediyeciliği ile Battalgazi ve Malatya’yı daha ileriye taşımak istediklerini söyledi.

İlk Taksit Ödeme Süresi 1 Mart’ta Doluyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanun’ kapsamında vergi borcu yapılandırılmasından yararlanan vatandaşların ilk taksit ödeme süresinin 1 Mart 2021 Pazartesi günü sona ereceği duyuruldu.

Gündüzbey’in Doğal ve Estetik Kimliğine Değer Katacak Özel Bir Yatırım

Yeşilyurt Belediyesi Gündüzbey Sosyal Tesislerinin Kaba İnşaatı Tamamlandı

Battalgazi Belediyesi’nde Öncelik İş Sağlığı Ve Güvenliği

Battalgazi Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında Biyolojik etkenlere maruziyet riskinin önlenmesi amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personellere, genel sağlık taraması gerçekleştiriyor.

MASKİ’den 11 Mahalleye 18 Milyonluk Alt Yapı Yatırımı

MASKİ’den 11 Mahalleye 18 Milyonluk Alt Yapı Yatırımı

Hekimhan Heyetinden Başkan Gürkan’a Teşekkür Ziyaret

Hekimhan Heyetinden Başkan Gürkan’a Teşekkür Ziyaret

Başkan Büyükkılıç: Huzurevi Pandemiyi Huzurlu Geçiriyor

Başkan Büyükkılıç: Huzurevi Pandemiyi Huzurlu Geçiriyor

TSO, 1. OSB araç filosunu güçlendiriyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Malatya sanayimizi daha nitelikli bir hale dönüştürürken temizliğe ve hijyene büyük önem veriyoruz” dedi.

Elazığ Belediyesi'nden TEKNOFEST'e Katılacak Gençlere Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2021’e Elazığ’dan katılacak gençlere başarı temennisinde bulunarak, “Elazığ Belediyesi olarak yarınların teknolojisini tasarlayacak, üretecek ve yönetecek olan gençlerimizin, çocuklarımızın yanındayız. Elazığ Belediyesi olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız.” dedi.

Başkan Gürkan Tarım Platformu İstişare Toplantısına Katıldı

Başkan Gürkan Tarım Platformu İstişare Toplantısına Katıldı

Başkan Gürkan Fikir ve Önerilere Her Zaman Açığız

Altay Kışlası alanı içerisinde yapımına başlanacak olan Küçük Sanayi Sitesi çalışmalarıyla ilgili Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Dernek Başkanı Abuzer Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Kadınlarımızın Milli Ekonomiye Olan Katkısını Artırıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezinde Açılan Tekstil Kursunu Ziyaret Etti

Başkan Şerifoğulları Elazığ'ın İlk Dijital Kütüphanesini Kuruyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eğitim vaatleri arasında yer alan “Her Mahalleye Semt Kütüphanesi” projesi kapsamında, kentin ilk dijital kütüphanesi hayata geçiriliyor.

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol

Elazığ Belediyesi Kent Meydanı Projesi kapsamında Elazığ Belediyesi’ne devredilen Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin arsasına karşılık Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilecek 16 derslikli okul inşasına yönelik protokol, Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından imzalandı.

Rabbim Kahraman Ordumuzu Muvaffak ve Muzaffer Eylesin

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 7. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Albay Zeki Koltukoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Battalgazi’de Gönül Belediyeciliği İle Gönüller Fethediliyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Onlar Üşürse, Yürekler Üşür’ projesi kapsamında 650 ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunarak, çocukların yüzünü güldürmeye devam etti.

Başkan Ali Evren'den MASKİ Genel Müd. Karataş'a Ziyaret!

Başkan Ali Evren'den MASKİ Genel Müd. Karataş'a Ziyaret!

Başkan Gürkan, Trt Gap Radyo’da Değerlendirmelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TRT GAP Radyo’da Arzu Duraner’in hazırlayıp sunduğu, ‘Yöremizden’ programının konuğu oldu.

Toplam 2203 haber.