Yerel

Yerel Haberleri

Kentsel Dönüşüm Heyetinden Şehit Fevzi Mahallesine Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ve GEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla ‘Riskli Alan’ ilan edilmesinin ardından kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağı Şehit Fevzi Mahallesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kuluncak Muhtarlar Derneği’nden Fırat Edaş’a Teşekkür Plaketi

Malatya Kuluncak Muhtarlar Derneği, pandemi sürecine rağmen kesintisiz enerji arzı noktasında ilçede gerçekleştirdikleri özverili çalışmalardan ötürü Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye teşekkür plaketi takdim etti.

İtfaiyeden Yeni Sinyalizasyon Sistemi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Yeni İtfaiye Merkezi, teknolojik özelliklerine bir yenisini daha ekledi.

Battalgazi Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Vali Aydın Baruş Başkanlığında İRAP Toplantısı Gerçekleştirildi

Malatya Valisi Aydın Baruş Başkanlığında İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Toplantısı Gerçekleştirildi

Hekimhan Mhp Teşkilatı’ndan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan bir heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı açılıyor

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı açılıyor

En Düşük Asgari Ücret 3 Bin 557 Lira!

En Düşük Asgari Ücret 3 Bin 557 Lira!

Çevre Yatırımlarının Boyutunu Yeni Projelerle Geliştiriyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ödüllü çevre yatırımlarımızın boyutunu yeni projelerle geliştirmek adına çok yoğun çalışıyoruz.

Genç İHH Çocuk Biriminden Bedi Besmele Şenliği

Bir Osmanlı geleneği olan ve çocukların okula başlama dönemlerinde gerçekleştirilen ‘Bedi Besmele Şenliği’ Elazığ Genç İHH Çocuk Birimi tarafından unutturulmamak ve genç nesillerde yaşatılmak adına yeniden yapılıyor.

Battalgazi Muhtarlarından Başkan Akın'a plaket

Battalgazi mahalle muhtarları Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret ederek Birlik Başkanı Akın’a plaket verildi.

Budaklı Göleti Sulaması İşine Ait Sözleşme İmzalandı.

Malatya Hekimhan Budaklı Göleti Sulaması İnşaatı işine ait sözleşme, 02.03.2021 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut DÜNDAR ile yüklenici Endülüs Altyapı A. Ş. arasında imzalandı.

Battalgazi Belediyesi Sosyal Tesisleri, Yeniden Hizmete Açılıyor

Battalgazi Belediyesi, Covid-19 tedbirleri çerçevesinde Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisi ve Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi’ni 4 Mart Perşembe gününden itibaren yeniden hizmete açılıyor.

Dünyada İlk Ve Tek Uluslararası Geçerli Yoga Sertifikası

Dünyada İlk Ve Tek Uluslararası Geçerli Yoga Sertifikası

Smmm Odası’ndan Başkan Selahattin Gürkan’a Ziyaret

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 1 – 7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Eksik Kalan Hizmetler, Tüm İlçelerimizde Bu Yıl Tamamlanacak

Arapgir Muhtarlar Dernek Başkanı ve dernek üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Afete Hazır Türkiye Bilinçlendirme Ve Eğitim Projesi

Türkiye Belediyeler Birliği ve AFAD arasında imzalanan protokol kapsamında ‘Afete Hazır Türkiye Bilinçlendirme ve Eğitim Projesi’ ilk oturumu uzaktan bağlantı sistemiyle gerçekleştirildi.

Başkan Seçer, İş Dünyası İle Buluştu

Başkan Seçer, İş Dünyası İle Buluştu

Sosyal Tesislerimizi 3 Mart Çarşamba Günü Yeniden Açıyoruz

Sosyal Tesislerimiz, alınacak önlemlerle birlikte 3 Mart Çarşamba gününden itibaren vatandaşlarımıza yeniden hizmet vermeye başlayacaktır.” diye konuştu.

Toplam 2192 haber.