Yerel

Yerel Haberleri

Genç İletişimcilere Destek

Genç İletişimcilere Destek

Murat Yaşılak'a Oda Başkanlığına Aday Ol Baskısı!

Malatya Berberler ve Kuaförler odası başkanlığına Malatya'nın önemli Esnaflarından Murat Yaşılak'a bu dönemde aday olması için Berber ve Kuaförler camiasından önemli baskı ve destek geliyor.

Tse 45001 Kalite Belgesinin Eğitim Çalışmalarına Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında 45001 kalitesi belgesi almak için belgelendirme çalışmalarının ilk aşaması olan eğitim çalışmalarına başladı.

Başkan Güder’den Sağlıkçılara ‘Tıp Bayramı’ Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Eskimalatya’daki Battalgazi Semt Polikliniği’ni ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı.

Gürkan Birlikte Çok Güzel Hızmetlere İmza Atacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Maski, Evde Abonelik Hizmeti Veriyor

Malatya genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı sorunlarını çözmek için yoğun çaba harcarken diğer yandan da vatandaşların işlerini kolaylaştıracak yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Gölbaşı İtfaiye Ekiplerine Eğitim Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, arama kurtarma ve yangınlara müdahale ve malzemelerin tanıtılması konusunda Gölbaşı İtfaiye ekibine eğitim verildi.

Başkan Gürkan Ak Gençlik İle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Battalgazi’de Kırsal Mahallelerin Asfalt Sorunu Çözülüyor

Battalgazi Belediyesi, Çolakoğlu ve Yarımcahan Mahalleleri’ni güzelleştirecek ve geliştirecek çalışmalarının startını verdi.

İzmir ITB Berlin Fuarı’ndaydı

İzmir ITB Berlin Fuarı’ndaydı

Ankara’da İnternet İnsan Hakkı: Meydanlarda Ücretsiz İnternet Büyük İlgi Görüyor

Ankara’da İnternet İnsan Hakkı: Meydanlarda Ücretsiz İnternet Büyük İlgi Görüyor

Kayseri’nin Başarısı, Türkiye’nin Başarısıdır

Kayseri’nin Başarısı, Türkiye’nin Başarısıdır

Mart Ayı Meclis Toplantısının ll. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının ll. Birleşimi 12 Mart Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, Meclis Başkanvekili Selim Pilten Başkanlığında gerçekleştirildi.

İstiklal Marşının Kabulünün 100. Yıl Dönümü Töreni Düzenlendi

“İstiklal Marşının Kabulünün 100. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u AnmaGünü” etkinlikleri çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Milli İrade Meydanında fotoğraf sergisi açılış töreni düzenlendi.

Başarılı Kursiyerlere Sertifikaları Takdim Edildi

Battalgazi Belediyesi tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında başarılı bulduğu ‘3K Kadınım, Kazanırım ve Kalkınırım’ projesinin 2021 yılı eğitimleri sona erdi.

Doğa Felaketlerini Önleyebilecek Çalışma

Dünya Değişim Akademisi tarafından her iki ayda bir gerçekleştirilen Değişim Şenliği Covid-19 nedeniyle alınan önlemler kapsamında, 12-13-14 Mart tarihlerinde tüm dünyaya ONLINE olarak sunulacak.

MHP Yeşilyurt İlçe Teşkilatından Başkan Gürkan’a Ziyaret

MHP Yeşilyurt İlçe Teşkilatından Başkan Gürkan’a Ziyaret

Battalgazi’de “Hizmet Ve Gönül Buluşmaları” Sürüyor

Battalgazi’de “Hizmet Ve Gönül Buluşmaları” Sürüyor

Mersinden Kadın Kooperatifi’ne İki Ödül Birden

Mersinden Kadın Kooperatifi’ne İki Ödül Birden

Toplam 2203 haber.