Eğitim

Eğitim Haberleri

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Eğitim Gezisi

Battalgazi Belediyesi tarafından 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen eğitime katılan Battalgazi’deki Türkiye’nin aydınlık yarınları, 3D yazılım başta olmak üzere çeşitli eğitimlerden geçti.

Rektör Karabulut’tan Akademide Kadın Konulu Sunum

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu tarafından Kadın Hakları Sempozyumu gerçekleştirildi. TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç’ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği sempozyum programında Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’ta sunum gerçekleştirdi.

44 Öğrenci Gençlik Kampına Katılmak İçin Çanakkale’ye Uğurlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi semt konaklarında eğitim gören 44 öğrenci, Çanakkale Eceabat Milli Mücadele Gençlik Kampı’na katılmak için Çanakkale’ye uğurlandı.

Üniversitelerimizin Güvenliği için Toplantı Düzenlendi

Vali Aydın Baruş Başkanlığında İnönü Üniversitesi ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilere daha huzurlu ve güvenli bir yaşam ve eğitim ortamı oluşturmak adına yapılan Üniversite Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.c

Başkan Seçer: Meslek Edindirme Çalışmalarına Ağırlık Veriyoruz

Başkan Seçer, TRT Çukurova Radyosu’nda yayınlanan “Akdeniz’den Toroslar’a” programının canlı yayın konuğu oldu.

Battalgazi’deki Öğrencilere Eğitim Desteği Sürüyor

Battalgazi’deki eğitim kalitesini arttırmak ve öğrencilerin derslerine kaynak oluşturmak amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Küçük Adımlar Büyük Yarınlar’ projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine soru bankası eğitim seti dağıtımları devam ediyor.

Başkan Seçer’in Sınav Ücreti Açıklaması Gençleri Sevindirdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Halk Kart desteği sağladıkları 12 bin 715 dar gelirli ailenin çocukları ile kurs merkezlerinde üniversiteye hazırladıkları 4 bin 318 öğrencinin üniversite sınavlarına giriş ücretlerinin Büyükşehir tarafından ödeneceğini açıkladı.

Üniversite Öğrencileri Sordu, Başkan Güder Cevapladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi bünyesinde düzenlenen söyleşi programında öğrencilerle buluştu.

Malatya TSO’da eğitim sektörünün sorunları masaya yatırıldı

TOBB’da düzenlenecek 'Eğitim Sektör Buluşmaları ve Çalıştayı'nda sunulmak üzere hazırlanacak dosya için Malatya TSO’da eğitim sektörünün sorunları masaya yatırıldı.

Başkan Güder’den Eğitime Hep Destek, Tam Destek

Geleceğin teminatı çocuklara ve eğitime büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları ile ilçedeki eğitimin kalitesini arttırmak ve öğrencilerin derslerine kaynak oluşturmak amacıyla hayata geçirilen ‘Küçük Adımlar Büyük Yatırımlar’ projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine soru bankası eğitim seti dağıtımı başladı.

Öncülüğünde Başkent’te Afet Farkındalık Eğitim Programları Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, doğal afetlere karşı vatandaşları bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Büyükşehir Eğitim Uzmanlarından Yks İçin Öğrencilere Tavsiyeler

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren rehber öğretmenler, YKS’yle ilgili öğrencilere tavsiyelerde bulundu. YKS’de baraj puan uygulamasının kaldırılmasından sonra kafa karışıklığı yaşan öğrenciler için önerilerde bulunan uzmanlar, sınav başvurusu, başvuru işlemleri ve sınav tarihleri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Çocuk istismarına karşı farkındalık eğitimi verildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ilkokul dönemi çocuklarına yönelik “Sınırlarım Onayım Farkındalık Eğitimi” projesini başlattı.

Sümer İlkokulu Öğrencileri Mabesem’i Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM) her yaştan sanatseverin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Minik Öğrenciler, Battalgazi Belediyesi’ni Gezerek Öğrendi

Mercan Koleji 3/C ve 3/D sınıfı öğrencileri “Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum” ünitesi kapsamında Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya geldi.

Sosyal Yardım Alan Gençlerin YKS Ücreti Bu Sene De ABB’den

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Başkentli öğrencilere eğitim desteği vermeyi sürdürüyor.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan Ahlaki normlar toplumsal düzeni sağlar

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, ahlaki akıl yürütme değerlendirmelerde bulundu.

Vali Baruş Öğrencilerle Sinemada

Vali Aydın Baruş, Vali Galip Demirel Ortaokulu öğrencileri ile birlikte “1071 Malazgirt” isimli sinema filmini izledi.

YKS adaylarına önemli uyarı: İşlemlerinizi son güne bırakmayın

Milyonlarca öğrenci için 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları 11 Şubat 2022’de başladı. 7 Mart 2022’de son bulacak başvurular için İstanbul Rumeli Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Cihan KUZGUN başvuru süreci ile ilgili adayları uyardı; “Adayların işlemlerini son güne bırakmamalarını öneririm” dedi.

Toplam 359 haber.