Eğitim

Eğitim Haberleri

Kayseri Bilim Merkezi’nde Öğretmen Akademisi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Bilim Merkezi ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 9 farklı ilçeden 53 sınıf öğretmeninin katılımıyla “Öğretmen Akademisi” programı düzenledi. Öğretmenler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a eğitimcilere böyle bir fırsat sunduğu için teşekkür ettiler.

Büyükşehir’den Cezaevindeki Kadınlara Eğitim

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Kadın Çalışmaları Müdürlüğü tarafından, Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlü kadınlara, “Kadın Sağlığı Eğitim Programı” düzenlendi.

Mersin’de Öğrencilerin Merci Danışmanlık Merkezi Var

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi, verdiği rehberlik ve psikolojik destek hizmeti ile eğitim hayatı boyunca öğrencilerin yanında oluyor.

Özel Gereksinimli Bireylerin Ailelerine Yönelik Seminer Düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve kısa süre önce hizmete sunulan Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, gerek özel gereksinimli çocukların gerekse de ebeveynlerinin desteklenip güçlenebilmesi amacıyla anne ve babalara "Can Simidi" niteliğindeki hizmetleri ile devam ediyor.

Başkan Güder Ve Kaymakam Savar, Minik Kalplerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fahri Kığılı Vakfı Mustafa Orhanoğlu 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrencileri ziyaret ederek, yeni eğitim öğretim yılında onlara başarı diledi.

Öğretmen Adaylarından Başkan Güder’e Motivasyon Teşekkürü

Battalgazi Belediyesi tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek amacıyla düzenlenen KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar derslerinden ücretsiz olarak yararlanan öğrenciler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

Yükseköğretime Kayıtlı Öğrenci Sayısı 8 Milyonu Geçti

Türkiye’de yüksek öğrenim gören öğrenci sayısı belli olurken, önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora olmak üzere toplam 8 milyon 296 bin 959 öğrenci olduğu kaydedildi.

Başkan Büyükkılıç Kayseri’de Öğrencilerimizin Barınma Sorunu Olmayacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını temenni ederek, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu işbirlikleri kapsamında Kayseri’ye üniversite öğrenimi görmeye gelen öğrencilerin kentte barınma sorununun olmayacağını ifade etti.

Başkan Bay’dan Öğrencileri Ziyaret

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay 2022 - 2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla okulları ziyaret etti.

Vali Hulusi Şahin Adnan Başdemir Ortaokulu Temel Atma Törenine Katıldı

Hayırsever iş insanı Mustafa Başdemir tarafından, İnönü Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yaptırılacak olan Adnan Başdemir Ortaokulu için temel atma töreni düzenlendi.

Başkan Güder Öğrencilerin İlk Ders Heyecanına Ortak Oldu

Malatya’da 2022- 2023 eğitim öğretim yılında 166 bin öğrenci ders başı yaparken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu.

Vali Hulusi Şahin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının İlk Ders Zilini Çaldı

Malatya Valisi Hulisi Şahin, Şehit Konuk İlkokulunda düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programına katıldı.

Büyükşehir’in Ulaşım Ve Kırtasiye Desteği Başvuruları Bugün Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ulaşım ücretleri ile kırtasiye giderlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı uygulama için başvuruların bugün alınmaya başladığını duyurdu.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan Amacı Olmayan İnsan Hayat Yolculuğunda Kaybolur

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, amaç ve anlam ilişkisine dair değerlendirmede bulundu.

Başkan Güder’den Uyum Eğitimi Alan Minik Öğrencilere Kırtasiye Sürprizi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ilçe genelinde eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerin tümüne kırtasiye desteği verdi.

Battalgazi Belediyesi’nin Kpss Tekrar Dersleri 10 Eylül’de Başlıyor

Battalgazi Belediyesi, 18 Eylül’de düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek olmak amacıyla KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar dersleri düzenlenecek.

Büyükşehir’in Ulaşım Ve Kırtasiye Desteği İçin Başvurular 12 Eylül'de

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ulaşım ücretlerinin yanı sıra kırtasiye giderlerinin de Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı uygulama için taleplerin 12 Eylül Pazartesi günü alınmaya başlayacağını duyurdu.

Büyükşehir’in Dokuzuncu Kütüphanesi’ni 35 Günde 53 Bin Kişi Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kenti kütüphaneler şehri yapma hedefi doğrultusunda hayata geçirdiği dokuzuncu kütüphane olan Erkilet Kütüphanesi, 35 günde 53 bin 364 kişiye hizmet verirken, 10 bin kişi de kütüphaneye üye oldu.

Başkan Büyükkılıç, Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılına Damga Vuracak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi çocuklara ve gençlere yönelik ücretsiz ulaşımdan, süt dağıtımına, kırtasiye desteğinden sosyal tesis indirimine kadar çok anlamlı ve çok özel projeleri hayata geçiriyor.

Toplam 357 haber.