Eğitim

Eğitim Haberleri

Başkan Güder Kapımız Da Gönlümüz De Sonuna Kadar Açık

Battalgazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokulundaki öğrencilerle bir araya gelerek, “Kapımız da gönlümüz de tüm imkanlarımızla birlikte her zaman özel gereksinimli vatandaşlarımıza açıktır” dedi.

Başkan Gürkan Milli Eğitim Bakanı Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER’DEN MALATYA’YA OKUL MÜJDELERİ

Büyükkılıç’tan Üniversiteli Öğrencilere Hoş Geldiniz Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kente gelip, yeni yurt kaydı yaptıran üniversite öğrencilerine ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Trafik Eğitim Parkı, Minik Öğrencileri Konuk Etti

Battalgazi’de eğitim ve öğrenim gören 200 ilkokul öğrencisi, 2021 yılında yenilenen konseptiyle faaliyetlerine aralıksız devam eden Battalgazi Belediyesi Trafik ve Eğitim Parkını gezerek, trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendi.

Başkan Şahin Tesislere Yerleşen Üniversitelilerle Bir Araya Geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, üniversitelilerin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla tahsis ettiği üç tesisten yararlanan öğrencileri ziyaret ederek onlarla sohbet etti şarkılar söyledi.

Üniversiteli Olmak Için Yeni Bir Şans!

İşte ek tercih döneminin avantajlı bölümleri… Teorik bilgileri mesleki stajlar ile deneyimleyebilecekler…

Mersin Büyükşehir’den Defin Tatbikatı

Türkiye Afet Müdahale Planı’nda ana çözüm ortağı olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, afet ve acil durumlarda görev alan Yerel Düzey Defin Çalışma Grupları’na yönelik eğitim ve tatbikat düzenledi.

ASELSAN Anaokulu tören İle Açıldı

Malatya Valisi Aydın Baruş, Doğanşehir ilçesi Kurucuova Mahallesinde yapılan ASELSAN Anaokulu açılış törenine katıldı.

Rektör Karabulut Türkiye Kamboçya İş Forumu’na Katıldı

Kamboçya Krallığı Ticaret Odası ve Sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile her iki ülkenin ticaret, sanayi ve eğitim alanlarına katkı sunmak üzere gerçekleştirilen iş forumuna Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut da katıldı.

Geleceğin Senin Elinde isimli ÇOGEP projesi

Meslek ve iş sahibi olmayan 12 gence, organize sanayide bir fabrikada usta öğreticiler tarafından 3 ay süreli “Kaynak Kursu” eğitimi başlatıldı.

İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi

Vali Aydın Baruş, 2021-2022 eğitim öğretim yılı açılışı ve ilköğretim haftası kutlamaları kapsamında Niyazi Mısri İlkokulu’nda düzenlenen törene katıldı

MTÜ’den Tıp Fakültesi Dönem Açılış Dersi

2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitim kararı alan Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri dönemin ilk dersine MTÜ konferans salonunda katıldı.

Başkan Gürkan, İlköğretim Haftası Etkinliklerine Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlköğretim Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

EKG Derneği Başkanı Akgün, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Eğitim, bizi biz kılan değerlerden, özümüzden koparsa, yöneldiği istikamette sürüklenir, bu sürüklenişte “BİR MİLLET RUHUNU DA KAYBEDER.” Dedi.

Yıldırım’dan Rektör Karabulut’a Ziyaret

Çeşitli programlara katılmak üzere Malatya'ya gelen Son Başbakan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Çin insan haklarını, eğitim müfredatına dahil ediyor

Çin, 2021-2025 yıllarına yönelik olarak insan haklarına saygı gösterilmesi, insan haklarının korunması ve geliştirilmesi hedefleri ve görevlerinin belirlendiği insan hakları eylem planını yayınladı.

Anne Kızın Ortak Mezuniyet Heyecanı

Evlendiğinde ilkokul mezunuydu. Azmetti, ortaokul ve liseyi dışardan bitirdi. Kızıyla aynı üniversiteden, aynı anda mezun olmayı başardı.

Başkan Güder Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2021-2022 yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Gürkan Yeni Eğitim Yılının Tüm Eğitim Camiasına Hayırlı Olmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Toplam 359 haber.