Eğitim

Eğitim Haberleri

Turgut Özal'da Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

2021-2022 eğitim-öğretim yılı çerçevesinde Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Battalgazi yerleşkesinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Malatya Eğitim Vakfı Üniversite Öğrencilerine

1985 Yılında dönemin Başbakanı, 8.Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal ın Onursal Başkanlığında İstanbul da ki iş adamlarımızın öncülüğünde kurulan Malatya Eğitim Vakfı (MEV) kurulduğu tarihten itibaren üniversite öğrencilerine karşılıksız burs yardımında bulunmaktadır.

Arıcılık Akademisi 2’nci Mezunlarını Verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılıkta verim ile kaliteyi artırmak amacıyla başlattığı eğitim programlarını sürdürüyor.

Bil Bakalım Bilgi Yarışması Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda Semt Konaklarında eğitim gören 5 ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik "Bil Bakalım" bilgi yarışması düzenlendi.

ABB’den Şimdi De KPSS Ücreti Desteği

Başkent’te yaşayan öğrencilerin hayatını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmeye devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘eğitimde fırsat eşitliği’ni sağlamak amacıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için sınav ücreti desteği de sağlıyor.

ABB’den Şimdi De Üniversite Adaylarına YKS Deneme Sınavı Desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘öğrenci dostu’ uygulamalarla öğrencilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Global Eğitim Kurumu Uğur Okulları Malatya'da

54 Yıllık Eğitim Geçmişiyle Yarım asrı aşkın deneyim ve başarısıyla eğitime devam eden Uğur Okulları, Malatya Kampüsünde öğrencilerle buluşuyor

ABB Arıcılık Akademisi’nde Dersler Yeniden Başlıyor

Yerli üreticilere sağladığı desteklerle hem kent ekonomisini canlandırmayı hem de üretimi teşvik etmeyi amaçlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te bal üretimini artırmak için de harekete geçti.

Semt Konaklarına Öğrencilerden Tam Not

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Eğitim Merkezleri (MABEM) etüt ve rehberlik hizmetlerinden faydalanmak isteyen 4. 5. 6. ve 7.sınıf öğrencileri için seçme sınavı yapıldı.

Semt Konakları Öğrenci Seçme Sınavı Başvuruları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Eğitim Merkezlerinin (MABEM) etüt ve rehberlik hizmetlerinden faydalanmak isteyen 4. 5. 6. ve 7.sınıf öğrencileri için seçme sınavı yapılacak.

İzmir’in profesyonelleri için sürdürülebilirlik programı başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Profesyoneller için Sürdürülebilirlik Elçileri Programı’nın tanıtım toplantısına katıldı.

2022 İTÜ İçin Dönüşüm Yılı Olacak

Başarılarıyla İlham Verenlerin Üniversitesi İTÜ, her yıl düzenli olarak yaptığı yıl sonu değerlendirme toplantısını 12 Nisan Salı günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

Kayü Rektöründen Başkan Büyükkılıç’a Çamaşır Yıkama Merkezi Teşekkürü

Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine destek için hizmete sunduğu ücretsiz Çamaşır Yıkama Merkezi bu zamana kadar yaklaşık bin öğrenciye hizmet verirken, Çamaşır Yıkama Merkezi’ni gezen Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Vali Baruş Yapımı Devam Eden Okullarda İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Aydın Baruş, 24 Ocak depreminin ardından zarar gören okulları yeniden eğitim hayatına kazandırmak amacıyla yapımı devam eden okul inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Semt Konağı Öğrencileri Kütüphane Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, semt konağı öğrencilerini kütüphane haftası nedeniyle İnönü Üniversitesi Kütüphanesini gezdirdi.

Başkan Güder, Her Daim Gençlerimizin Yanındayız

Gençlerle Sınav Maratonu projesi ile üniversite hayali kuran öğrencilerin ideallerine ulaşmalarına büyük katkı sunan Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 4 bin 105 öğrenciye ücretsiz Deneme Seti dağıtımını tamamladı.

Başkan Güder, Geleceğin Mühendisleri İle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde düzenlenen söyleşi programında öğrencilerle buluştu ve ilçede yapılan ve yapımı devam eden gençlik yatırımları hakkında bilgiler paylaştı.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Eğitim Gezisi

Battalgazi Belediyesi tarafından 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen eğitime katılan Battalgazi’deki Türkiye’nin aydınlık yarınları, 3D yazılım başta olmak üzere çeşitli eğitimlerden geçti.

Rektör Karabulut’tan Akademide Kadın Konulu Sunum

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu tarafından Kadın Hakları Sempozyumu gerçekleştirildi. TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç’ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği sempozyum programında Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’ta sunum gerçekleştirdi.

Toplam 357 haber.