Yerel

Yerel Haberleri

Maski’nin Hizmetlerine Tam Not

MASKİ Genel Müdürlüğü ALO 185 Çağrı Merkezi tarafından 7 bin kişinin katılımı ile memnuniyet anketi yapıldı.

Orduzu'daki 5 Sokağa Sıcak Asfalt

Battalgazi'deki vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orduzu (Kaldırım) Mahallesindeki 5 sokakta toplam 3 bin 500 metrelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi.

Haydi Ekmek Büfelerinde Satış Başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşların daha uygun fiyata ekmek alması için kurulan Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri’nin (HAYDİ) başlangıçta 11 olan satış büfesi sayısı kısa sürede 17’ye çıkarıldı.

Etlik Şehir Hastanesine Yeni Otobüs Hatları

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 28 Eylül 2022 Çarşamba günü hizmete girecek olan Etlik Şehir Hastanesine vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarının sağlanabilmesi amacıyla; 2 yeni otobüs hattını hizmete soktu.

Bölgenin En Büyük Geri Dönüşüm Parkı İçin Çalışmalara Başladı

Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak hedefiyle geri dönüşüm yelpazesini her geçen gün genişleten Elazığ Belediyesi, çevresel yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

Kartal Belediyesi’nden, Son 30 Yılın En Büyük Asfalt Seferberliği

Modern ve yaşanabilir kent anlayışını merkeze alarak Kartal’ın ve Kartallıların ulaşım ve altyapı sorunlarına çözüm üreten Kartal Belediyesi, ilçenin son 30 yılının en geniş kapsamlı asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Battalgazi Belediyesi’nden 6 Sokağa Sağlıklaştırma

Battalgazi Belediyesi, Yeni Hamam Mahallesini daha da canlı hale getirmenin yanı sıra ilçeye yakışır, temiz, düzenli ve diğer yapılarla mimari bir bütünlük sağlaması amacıyla 6 sokakta yaklaşık 175 dükkanı kapsayan sokak sağlıklaştırmasının startını verdi.

Avrupa Hareketlilik Haftası Dolu Dolu Geçiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Avrupa Hareketlilik Haftası”nı dolu dolu etkinliklerle geçiriyor.

Başkan Güder, Orduzu Mahalle Sakinleriyle Buluştu

attalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Şanlıkaya mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Çınar, Bocce Sahamız Huzurevimize Hayırlı Uğurlu Olsun

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Huzurevi Sakinlerinin ‘Bocce Sahası’ Talebini Yerine Getirdi

Başkan Çınar, Söz Kadınlarımızda, Yeşilyurt’ta Kadınlarımızı Dinliyoruz

Yeşilyurt Belediyesi’nden Kadınlara Yönelik Bir Proje Daha!

Başkan Güder, Mesaiye Esnaf Ziyaretiyle Başladı

Sabah mesaiye esnaf gezisi ile başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sorun ve talepleri yerinde dinledi. Her zaman esnaflarla iç içe olan Başkan Güder, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizdeki değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Güder, Yazar Yücetaş Ve İmam Hatip Lisesi Mezunlarını Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Araştırmacı Yazar Emin Yücetaş ve İmam Hatip Lisesi’nin ilk mezunlarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Çınar, Çocuklarımızın Eğitim Hayatlarına Güzel Dokunuşlarda Bulunuyoruz

Yeşilyurt Belediyesi ‘Öğrenmeye Hoşgeldin’ Projesiyle Minik Öğrencilerin Eğitim Hayatına Katkı Sunuyor

Yeşilyurt Lezzet Caddesinde Masterchef Türkiye Yoğunluğu 

Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliği yaptığı MasterChef Türkiye Yarışmasının çekimlerinin yapıldığı Yeşilyurt Lezzet Caddesindeki Tarihi Yeşilyurt Konakları, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Genç Stk’lar Büyükşehir Belediyesinin Yatırımlarını Gezdiler

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi organizasyonunda Malatya’da gençlik alanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, yerel yönetimlerin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelemek amacıyla düzenlenen teknik gezi programında bir araya geldiler.

İpekyolu’nun Yükünü Alacak Çevreyolu- Osb-Otoyol Tüneli Tanıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Dönem Toplantısı’nın 1’inci birleşiminde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile şehir merkezi arasında İpekyolu’nun ulaşım yükünü hafifletecek Çevreyolu- OSB-Otoyol Tüneli tanıtıldı.

ABB’NİN Ücretsiz Tekerlekli Sandalye Bakım Onarım Hizmeti Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘Engelsiz Başkent’ hedefi doğrultusunda, Başkentte yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıran uygulamalarına devam ediyor.

Başkan Çınar, Hedeflerinin Peşinden Koşan, Özgüveni Yüksek Bir Gençlik İçin Çalışıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gençlerle Buluşuyor Projesinin İlk Etkinliği Yeşilyurt Güreş Sahasında Düzenlendi

Toplam 2205 haber.