Yerel

Yerel Haberleri

İZDENİZ'in yaz seferlerine büyük ilgi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü'nün başlattığı Foça, Mordoğan ve Urla deniz seferleri büyük ilgi gördü. Deniz seferlerine daha ilk gününde 622 yolcu katıldı.

Eski Bakan Mustafa Yılmaz’ın Adı Kentin En İşlek Caddelerinden Birine Verildi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin ortak kararıyla Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi’nde bulunan caddeye, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Eski CHP 22. Dönem Gaziantep Milletvekili Mustafa Yılmaz’ın adı verildi.

ABB’den Marmaris Yangına Destek: 14 Araç İle 32 Personel Yangın Bölgesine Sevk Edildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi çevresinde meydana gelen ve tüm Türkiye’yi derinden üzen orman yangınlarıyla mücadele etmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm birimlerini seferber etti.

Mersin Büyükşehir, CNG’Lİ Otobüsler İçin Doğalgaz Yakıt Dolum İstasyonu Kurdu

Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşlara konforlu hizmet sunan çevre dostu CNG’li otobüslerin yakıt maliyetinde büyük tasarruf imkânı sağlayacak doğalgaz dolum tesisini kurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Canlı Yayında Zırhlı Cip Satışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve başlamasının ardından tüm birimlerde yaygınlaştırılan israfla mücadele uygulamaları doğrultusunda geçmiş yönetim döneminde alınan yüksek maliyetli lüks araçlar birer birer satışa çıkarılıyor.

İtfaiye Ekipleri Çukura Düşen Yavru Köpeği Kurtardı

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, gelen bir ihbar üzerine Yenişehir ilçesi Değirmençay Mahallesi’nde çukura düşen ve mahsur kalan bir yavru köpeği kurtardı.

Büyükşehir’in Talas Yeni Raylı Sistem Hattı Üzerinde Yol Ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Şehit Furkan Doğan-Talas Anayurt Raylı Sistem Hattının, 15 Temmuz Caddesi ile kesiştiği kavşakta yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

İleri Seviye Arama Kurtarma Eğitimi Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gönüllülük esasına göre oluşturulan (AKUT) arama kurtarma ekibine ileri seviye arama kurtarma eğitimi verildi.

Yaza Merhaba- Sosyal Uyum” etkinliği

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanlığı ve Kızılay Malatya Toplum Merkezi tarafından Taştepe Mahallesinde ikamet eden çocuklarla “Yaza Merhaba- Sosyal Uyum” etkinliği gerçekleştirildi.

Kent Meydanı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından resmi törenlerde şehir merkezinde oluşan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla Malatya’ya yeni bir meydan ve tören alanı kazandırmak için başlatılan Kent Meydanı çalışmaları hızla devam ediyor.

Mansur Yavaş’tan Başkentlilere 4 Metro Hattı Müjdesi:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te raylı sistem ağını genişletecek projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

'Park Yatırımlarımızı 226'ya Çıkartıyoruz'

Yeşilyurt Belediyesi, 226'ncı Parkı Karakavak Mahallesinde Hizmete Sunacak

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert: Su Hepimizin Ortak Malıdır

Battalgazi İlçesi Hısartepe Mahallesi’nde devam eden içme suyu çalışmalarını inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Bir mahallede 10 mahalleye yetecek su var, bitişik komşu mahallede hiç su yok.

Malatya Renklenmeye Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından uygun görülen yerler ile duvarlara İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesinde eğitim gören Güzel Sanatlar Bölümü Resim Öğretmenliği öğrencileri tarafından topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında, sanatsal çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Halk Sağlığı Alanında Haşere İle Mücadele Konferansı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi tarafından MABESEM Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda ‘Halk Sağlığı Alanında Haşere ile Mücadele’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi’nden Memur Adaylarına Eğitim Desteği

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, gelecek planları yapan ve bu kapsamda 31 Temmuz’da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye girecek memur adaylarına ücretsiz eğitim desteği sağlıyor.

Halk Konut projesi için ilk imzalar yarın atılacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in toplumcu belediyecilik anlayışıyla Türkiye’de ilk kez İzmir’de hayata geçirilen Halk Konut projesi için ilk imzalar yarın atılacak.

Battalgazi Belediyesi’nden Çocuklara Özel Yaz Spor Okulu

Battalgazi Belediyesi tarafından 7-15 yaş grubu çocukların kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmeleri, spor yapmaları ve sosyal aktivitelere katılarak yaz ayını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla 25 Haziran tarihinde Sosyal Yaşam Merkezi’nde kapılarını aralayacak olan Yaz Spor Okulları’nda kayıt süreci devam ediyor.

Doğanşehir Beğre'nin İçme Suyu Altyapısı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Toplam 2214 haber.