Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nn eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Koç, şehit Uzman Çavuş İhsan Alpay, şehit Uzman Çavuş Burak Ulukaya, şehit Harun Uğur'un ailesini evlerinde ziyaret etti.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

     Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nn eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Koç, şehit Uzman Çavuş İhsan Alpay, şehit Uzman Çavuş Burak Ulukaya, şehit Harun Uğur’un ailesini evlerinde ziyaret etti.

       Şehitlerimizin ailelerine yapılan ziyarete; 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Savar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar ve Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sevgi Şahinkatıldı.

   Hanımefendi Hanife Yazıcı “Vatanın ve milletin birliği, huzur ve güvenliği için şehit olan şehitlerimizin değerli aileleri bizlere emanettir. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Şehitlerimizin ailelerini gözetip korumak boynumuzun borcudur. Şehadete erişen tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi. 

       Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet;şehit ailelerinin sorun ve isteklerini dinlemesinin ardından fotoğraf çekimiyle ziyaretlerini sonlandırdı.  

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN