Vali Ersin Yazıcı'dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Kadınlarımız, toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun yapı taşını oluşturan ailenin temel unsurudurlar. Hayatın her alanında her türlü fedakârlığı gösteren kadınlarımız, bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri yetiştirmektedirler.
 Tarihe baktığımızda Kurtuluş Savaşı sırasında ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk yıllarında fedakârlıklarıyla yeniden devlet kurma yükünü paylaşan Kara Fatma, Şerife Bacı, Onbaşı Halide Edip ve adı bilinmeyen nice kadınlarımız destan yazmıştır.
Ülkelerin kalkınması ve gelişmesini sağlayan, sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunan kadınların hak ettiği yere gelebilmesi büyük önem taşımaktadır. Bizler de aile kurumunun temeli olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına ve kendilerini yetiştirmelerine imkân sağlayacak şartları hazır hale getirmekteyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta vatanımız ve milletimiz için gövdesini siper eden şehit ve gazilerimizin anneleri ile eşleri olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN