Vali Ersin Yazıcı'dan Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarına Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının koordinasyonunda millet ve devlet arasındaki iletişimi güçlendirmeyi, devletimiz tarafından sunulan kamu hizmetlerini tanıtmak amacıyla gençlere yönelik düzenlenen 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerine' katıldı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Programa; Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, kurum müdürleri ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.
Vali Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde düzenlenen “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” etkinlik alanını ve kurumlar tarafından kurulan stantları gezerek; çeşitli teknolojik cihazlar ve savunma sanayisi teknolojisinden, iletişim ve tarıma kadar birçok alanda üretilen ürünleri inceledi.   
Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşların ve Bakanlıkların açmış oldukları tanıtım stantlarında gençler, eğitmenlerden; burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler ile ihtiyaç duydukları staj programları ve uluslararası alandaki proje destekleri hakkında bilgi alma fırsatı buldu.
 Ziyaret Vali Yazıcı’nın, stantlardaki görevlilerle  fotoğraf çektirmesinin ardından  sona erdi .

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN