TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulundan MTB'ye Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Abdurrahman Baydemir ve beraberindeki icra kurulu üyelerinden oluşan heyet Malatya Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

   Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Abdurrahman Baydemir ve beraberindeki icra kurulu üyelerinden oluşan heyet Malatya Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

      TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve üyelerine ziyaret için teşekkür eden Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olarak gençlere her zaman güvendiklerini ve Malatya için yürütecekleri her çalışmada, her projede arkalarında olacaklarını söyledi.

  Özcan, “Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla 81 ilde oluşturulan bu kurullar Türkiye’nin en büyük girişimci ağı. Malatya Genç Girişimciler Kurulu ile birlikte ilimizde girişimcilik kültürünü geliştirecek, gençlere rol model olacak faaliyetler ve projeler ile şehrimize değer katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

        TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Abdurrahman Baydemir ise Malatya’nın genç iş insanları olarak girişimcilik kültürünü yaşatmak ve devraldıkları bayrağı daha yükseğe taşımak için azimle çalışacaklarını belirterek şunları söyledi:

        “Başkan Yardımcılarımla, İcra Komitesi Üyelerimle ve tüm Genç Girişimciler Kurulu Üyesi arkadaşlarımla birlikte hedefimiz devraldığımız bu bayrağı çok daha yukarılara taşımak. Bunu da tek vücut halinde, birlik ve beraberlik içerisinde takım ruhuyla yapacağız. 

        Dolayısıyla TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulunun yürüteceği faaliyetler daha da önem kazanıyor. Bunun sorumluluğu ve bilinciyle bu kentin girişimcilik kültürünü yaşatmak, gelecek nesillere taşımak adına azimle çalışacağız.”

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN