Şehir Planlamacısı Murat Aslan' Diyanet - Sen Malatya Şubesini Ziyaret Etti

Her Caminin Bir Derneği Olmalı ve Bu Dernek İhtiyaç ve Giderleri Karşılamalı

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

  Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Sivil Toplum Örgütleri , Esnaf ve Mahalle ziyaretlerinde  bulunarak Yeşilyurt için  yapacakları  proje ve  çalışmalarını  bire bir anlatmaya devam ediyor. 

Her Caminin Bir Derneği Olmalı ve Bu Dernek İhtiyaç ve Giderleri Karşılamalı

Diyanet - Sen Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Engin ve Yönetimini ziyaret eden Başkan Adayı Murat Aslan, Din  görevlilerinin çok  önemli  bir  görevi  üslendiğini  toplumun inanç  , iman ve ahlak  noktasında  manevi  oluşumunda din  görevlilerinin ve imamların büyük rolü olduğunu  belirterek  hizmet ve emeklerinden dolayı  sendika başkanı ve üyelerine teşekkür etti. Başkan Adayı Aslan, Başta Camiler olmak  üzere ibadet yerlerinin fiziki  hallerinin  düzgün  olması  gerektiğini yeni  yapılacak  camilerde  içerisinde lojman , taziye yeri ve Eğitim alanının olduğu sosyal donatıların olması  gerektiğini bunun içinde her caminin bir  derneği  olması gerektiğini bu  derneğin ibadet  yerlerinin bütün  ihtiyacını  karşılaması  gerektiğini söyledi.

     Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Göreve  geldikleri takdirde Belediye olarak Başta Camiler olmak  üzere tüm ibadet yerlerinin talep edildiği taktirde iç ve dış mekanlarının temizliğini bakım ve onarımlarını  üstleneceklerini belirtti.

Cadde ve Sokaklara Kurulan  Taziye Çadırları Yerine Taziye Evleri Yapılmalı

    Diyanet - Sen Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Engin ise Şehir Planlamacısı Murat Aslan'dan göreve  geldikleri takdirde sokaklarda  kurulan  taziye  çadırları  yerine içerisinde sosyal  donatıların olduğu taziye yeri ve lojmanı olan cami ve Kuran Kurslarına acilen yapılmasını öncülük etmelerini talep etti.  Başkan Mehmet Engin özellikle deprem sonrası yıkılan  hasar  gören  ve yenisi yapılacak Cami ve Kuran Kursları gibi ibadet yerlerinde  talep ettikleri sosyal  donatıların acilen  yapılması  gerekliliğini vurgulayarak, Sendikayı ziyarete gelen Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı  Murat Aslan ve Meclis Üyesi Adaylarına başarılar diledi.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN