Malatya'da Araçlara Sıkı Denetim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Malatya'da trafik düzeni ve sürüş güvenliğinin sağlanması amacıyla sıkı uygulama yapıyor.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

   Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Malatya’da trafik düzeni ve sürüş güvenliğinin sağlanması amacıyla sıkı uygulama yapıyor.

       Özellikle Modifiyeli araçlara ve Motosikletlerin eksozlarına dikkat eden Trafik ekipleri kentin ve vatandaşların huzurunu kaçıracak tüm olasılıklara sıkı denetimlerle izin vermiyor. 
  Konuyla ilgili Malatya Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle;  

         “İlimiz karayollarında trafik düzeni ve sürüş güvenliğinin sağlanması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda 25.216 araç kontrol edilmiş, çeşitli  ihlallerden 4.159 araca cezai işlem işlem uygulanmış, 19 araç trafikten men edilmiş, farklı güzergâhlarda yapılan Aşırı Hız Denetimlerinde (Radar) hız sınır ihlali yaptığı tespit edilen 1.386 araca cezai işlem uygulanmış ve seyir halinde olan 560 sürücüye trafik kuralları hakkında bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.

             İlimizde trafik güvenliği ile vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin sağlanmasına yönelik olarak denetim ve bilgilendirme faaliyetleri kararlılıkla devam etmektedir.”

GÜMRÜK KAÇAĞI ÜRÜNLER YAKALANDI

           Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık suçları kapsamında son bir haftada yapılan çalışmalarda 12 şişe bandrolsüz gümrük kaçağı alkollü içki, 5 adet gümrük kaçağı elektronik sigara, 80 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara, 11 adet gümrük kaçağı soğutucu/ soğuk hava üfleyicisi, 33 adet kayıt dışı gümrük kaçağı cep telefonu ,7 adet gümrük kaçağı kablosuz kulaklık, 6 adet gümrük kaçağı akıllı saat, 12 adet gümrük kaçağı adaptör, 12 adet gümrük kaçağı USB kablo ile 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş olup konularla ilgili 4 şüpheliye 5607 SKM'den, 1 şüpheliye ise 6136 SKM'den adli işlem yapılmıştır.”

MALATYA’DA UYUŞTURUCU İLE BÜYÜK MÜCADELE

         Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Narkotik suçlarla mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda 8,66 gr. Skunk, 1,58 gr. Kubar Esrar, 6,62 gr. Kokain, 866 adet Sentetik Ecza, 15,61 gr. Metamfetamin, 9,49 gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ile 3.905 TL ele geçirilmiş, bu çalışmalarda 19 şahsa işlem yapılmış bunlardan uyuşturucu ticareti yapan 5 şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmış, 14 şahsa ise  TCK’nın 191. maddesi (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) kapsamında işlem yapılmıştır.

        Uyuşturucu imal ve ticareti yapan şahıslara karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN