GİV Girişimci Buluşmaları'nın Konuğu Türkiye Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından düzenlenen 'Girişimci Buluşmaları' 20 Şubat 2024'te Bahariye Mevlevihanesi'ndeki Vakıf Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

“Girişimci Buluşmaları”na Türkiye Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı konuşmacı olarak katılacak.
Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından girişimcilerin bilgilendirilmesi, bilgi ve tecrübe paylaşımı için düzenlenen “Girişimci Buluşmaları”, 20 Şubat 2024 Salı günü Bahariye Mevlevihanesi’nde Vakıf Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 
Türkiye Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı’nın konuk olarak katılacağı ve Avrupa Birliği eğitim ve gençlik programlarının ele alınacağı toplantıya, Girişimci İşadamları Vakfı Başkanı Mehmet Koç, vakfın üyeleri ile konuyla ilgili akademisyenler, STK temsilcileri ve girişimcilik ekosisteminde yer almak isteyen genç girişimciler katılacaklar. İlker Astarcı, toplantıda yapacağı bir sunum ile kurumun faaliyetleri ve yürütülen programlar hakkında bilgiler verecek.
Girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve girişimci sayısının artırılması için çalışmalarını sürdüren Girişimci İşadamları Vakfı, girişimcilik ruhunun canlandırılması için “Girişimci Buluşmaları” adıyla seri toplantılar düzenliyor.
Türkiye genelinde farklı sektörlerde faaliyet gösteren girişimcilerle yatırımcıların koordinasyon ve işbirliğini sağlamak, girişimciliği özendirmek, desteklemek ve yaymak amacıyla faaliyetlerini sürdüren GİV, hayallerinin peşinden koşan, fikirlerini yaptıkları iş haline getirmek için çabalayan gençlere yol gösteriyor ve onların yatırımcılarla buluşmasına ortam sağlıyor.
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN