Başkan Gök Muhtarlarımız Vatandaşın Sözcüsü Konumundadır

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Muhtarlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Yayınladığı mesajda; “Malatyamız gün geçtikçe daha da hızlı toparlanıyorsa, en temel sebep hiç şüphesiz mahallelerimizden başlayıp tüm şehre sirayet eden yönetim istikrarı ve hünerleridir. Tüm kriz dönemlerini,  önemli gün ve geceleri çok iyi bir şekilde yöneten ve verimli çalışmalar yapan muhtarlarımız, bizlerin de gurur kaynağı ve kıvanç sebebi olmuştur.” diyen Başkan Gök’ün mesajının devamı şöyle;

MUHTARLARIMIZ, VATANDAŞIN SÖZCÜSÜ KONUMUNDADIR

“Muhtarlık, yerel yönetimlerdeki hizmet birimimizdir. Bu yüzden de oldukça önemli bir müessesedir; çünkü muhtarlığın muadili bir görevli ve istişare birimi yoktur. Devletin en ücra köşesindeki temsilcisi olan muhtarlarımız; huzur, güven ve vatandaşa hizmetin sağlanması noktasında bütün kamu kurumlarına yardımcı olmaktadır.

Başta hayati anlamda önem ve öncelik arz eden hizmetler olmak üzere; birçok temel yardımın ihtiyaç duyulan tüm noktalara götürülmesi hususunda belediyelere yardımcı olan muhtarlarımız, aynı zamanda vatandaşın sözcüsü konumunda olup; demokrasinin ilk basamağını teşkil etmektedirler. 

Özellikle deprem dönemi başta olmak üzere; ramazan ayından kandillere; dini bayramlardan milli bayramlara değin her türlü süreçte hemşehrilerimizi yalnız bırakmayan ve bulundukları bölgelerde tüm şartlarını seferber eden muhtarlarımıza müteşekkiriz. Malatyamız gün geçtikçe daha da hızlı toparlanıyorsa, en temel sebep hiç şüphesiz mahallelerimizden başlayıp tüm şehre sirayet eden yönetim istikrarı ve hünerleridir. Tüm kriz dönemlerini,  önemli gün ve geceleri çok iyi bir şekilde yöneten ve verimli çalışmalar yapan muhtarlarımız, bizlerin de gurur kaynağı ve kıvanç sebebi olmuştur.

Bu anlamda da yerel demokrasi için gerçekten paha biçilmez bir değere sahip olan ve özverili çalışmaları ile hemşehrilerimize hizmeti hakkaniyetle devam ettiren tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.”
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN