Ay Yapım'ın Yeni Dizisi 'Gaddar' İlk Bölümüyle Tam Not Aldı!

Ay Yapım'ın yeni dizisi 'Gaddar', dün akşam FOX'ta yayınlanan ilk bölümüyle seyircinin büyük beğenisini kazandı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Aksiyon dolu farklı hikayesi ve güçlü isimlerden oluşan kadrosuyla seyirciden tam not alan dizi ilk bölümüyle tüm gece sosyal medyanın zirvesindeydi.

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı başrollerinde buluşturan ‘Gaddar’ dizisi dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına topladı. FOX’ta yayınlanan dizi seyirciden ilk bölümüyle büyük ilgi görürken sosyal medyada da gündem oldu. #Gaddar etiketi 12 saat 30 dk. TT listesinde yer aldı, Çağatay Ulusoy ve Onur Saylak da karakterleriyle gece boyunca sosyal medyada çok konuşuldu. 

Uzun süren askerlik görevinden evine dönen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekip gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) karanlık bir dünyanın içine düşmüş ve kız kardeşi de adamın biriyle kaçmıştır. Evde ise annesi (Laçin Ceylan) ve babasının (Hakan Salınmış) birbiriyle konuşmadıklarını gören Dağhan’ın tüm hayatı tepetaklak olur. Böyle bir kaos ortamının içinde Dağhan’ın karşısına bir iş teklifiyle Müdür (Onur Saylak) çıkar. Tetikçilik teklifi ile gelen Müdür’ü Dağhan şiddetle reddetse de en yakın arkadaşı Samet’in (Musab Ekici) onlarla çalışmaya başladığını öğrenir. Dağhan, Samet’i vazgeçirmeye çalışsa da Samet ailesine iyi bir hayat sunma hayaliyle bu işi yapmaya kararlıdır. Samet kendisine verilen ilk görevde Dağhan’ın söylediklerini dinlemez ve onu atlatıp Zafer’in (Erdal Yıldız) evine tek başına gider. Dağhan, Samet’in peşinden gider ama yetişemez, Samet aldığı kurşun yaralarıyla ölür, buna tanık olan Dağhan’ın içindeki gaddar uyanır ve Samet’in hayatını alan Zafer’in kardeşini öldürür. Samet’in asıl hedefi olan Zafer hayatta kalırken, Dağhan’la kardeşi için hesaplaşmanın derdine düşecektir. Bütün bu cinayetlerin peşine düşen Dağhan’ın çocukluk arkadaşı polis Gürkan (Aytek Şayan) ise Dağhan’ın bu olaylarla bağlantısını çözmeye çalışmaktadır. Müdür, Samet’in işlerini bitirmesi için Dağhan’a baskı yaparken Samet’in karısı Şengül (Müge Bayramoğlu) ve oğlu üzerinden kendisini tehdit eder. Dağhan onları korumak için işi kabul eder ve çocukluktan tanıdığı ama kötü işlere bulaşmış Yüksel’i (Doğanay Ünal) öldürmek için evine gider. Evde büyük bir sürpriz kendisini beklemektedir, günlerdir izini bulmaya çalıştığı büyük aşkı Aydan, Yüksel’in evine sevgilisi olarak gelir. Bu anları gören Dağhan yıkılırken yeni bölümde Aydan’la nasıl karşı karşıya gelecekleri şimdiden büyük bir merak yaratır.
 
Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan ‘Gaddar’ın senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor. 

GADDAR’IN 2. BÖLÜMÜNDEN İLK TANITIM YAYINLANDI!

Bölümün ardından yayınlanan heyecan dolu 2. bölüm tanıtımında Dağhan Aydan’a hesap sorarken, Gürkan da Dağhan’dan cinayetlerle ilgili bağlantısını öğrenmeye çalışıyor. Müdür ise Dağhan’a Zafer’in kardeşinin ölümünden dolayı kan davası başladığını söylerken Zafer’in Dağhan’ın ailesinin evine geldiğini görüyoruz. Tanıtımın finalinde ise Dağhan evde babasını baygın yerde bulurken ailesine Zafer’in ne yaptığı sorusu akıllara geliyor. 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN