Milletvekili Fendoğlu, Kale'de Depremzedelerin Sorunlarını Dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, kale ilçesine giderek burada 5.9 depreminden etkilenen vatandaşlarla bir araya gelip, sorun ve taleplerini dinledi.

Beraberinde Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül ile Kale'de MHP İlçe Teşkilatı ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Fendoğlu, burada sahadaki sorun ve talepleri de dinleyerek istişarelerde bulundu.

Kale ilçesinin Akça Mahallesine giden MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, evleri yıkılan ve zarar gören vatandaşlarla görüştü.
Fendoğlu, “Yıkılan köy evimizdeki hemşehrilerimizi ziyaretimizde deprem sonrası taleplerini ve ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde gerekli kurumlarımızla görüştük. Abdullah Bürütekin amcamıza enkazdan sağ olarak kurtarılan ve hastane de tedavisi devam eden Hasan Bürütekin için geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” ifadelerini kaydetti.

Deprem anından itibaren tüm kurumların sahada etkin bir şekilde çalıştığını belirten Fendoğlu; “Malatya'ya gelip vatandaşımızın yanında olan, incelemelerde bulunan ve sahadaki durumu yakından takip eden İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya teşekkür ederim.” dedi.

Bulten

Bakmadan Geçme