Malatya ESKKK Başkanı Evren Müjdeler Esnaflarımıza Cansuyu Olacak

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Esnaflara yönelik verdiği müjdelere Esnaflar adına teşekkür etti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Esnaflara yönelik verdiği müjdelere Esnaflar adına teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Mart'ta gerçekleştirilen Türkiye Esnaf ve Sanatkrlar İftar Programı'nda, esnaf ve sanatkrlara yönelik müjdeleri Malatyalı esnaflar ve Esnaf Kuruluşlarından olumlu yankı bulmaya devam ediyor.

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren yaptığı açıklamasında' Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Mart'ta gerçekleştirilen Türkiye Esnaf ve Sanatkrlar İftar Programı'nda, esnaf ve sanatkrlara yönelik müjdeleri Esnaflarımıza cansuyu olacak.

Her zaman Esnaflarımızın yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği Yeni müjdeler özellikle Deprem Bölgesi Malatya'mızda Esnaf camiamızı ve bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. TESKOMB kefaletiyle Halkbank'ın esnaf ve sanatkrlarımız için sunduğu finansman maliyetinin % 29'dan, % 25'e düşürülmesini takdir ediyoruz.

Hazine'den yüzde 50 sübvansiyonlu esnaf ve sanatkrlara verilen kredi limiti 750 bin liradan 1 milyon liraya yükselmesi, İşyeri ve ticari amaç edinme kredi limitini 1,5 milyon liradan 2,5 milyon liraya çıkartılması, Sıfır araç yanında 0+5 yaş araçlarını da kredi için dahil edilmesi Esnaflarımız için güzel gelişmeler.

Türkiye Esnaf ve Sanatkrlar İftar Programı'nda ülkemizin esnaf ve sanatkrları ile buluşan ve Esnaflarımız için müjdeleri sıralayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a tüm esnaf ve sanatkrlarımız adına teşekkür ederim.'

Bulten

Bakmadan Geçme