2025 Kültür Yolu Festivali'nde Malatya Rüzgarı Estirecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Türkiye'nin en kapsamlı festivali olan 'Kültür Yolu Festivali' 2025 yılı programına Malatya da alındı.

2024 yılında 16 şehirde gerçekleştirilen Kültür Yolu Festivali, 2025 yılında 20 şehirde yapılacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2025 yılında yapılacak olan festival şehirleri arasında Malatya'nın da yer alacağını söyledi.
İstanbul Kültür Yolu Festivali tanıtımında açıklamalarda bulunan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “2025 yılı için yapmış olduğumuz hazırlık çalışmalarımızı tamamladık. 2025 Kültür Yolu Festivali 20 şehirde gerçekleştirilecek. Bu yılki rotamızı oluşturan 16 şehrimize ek olarak Malatya, Manisa, Mardin ve Kayseri de festival takvimimizde yer alacak” dedi

“2025, MALATYA'MIZIN HEM FİZİKEN HEM DE RUHEN AYAĞA KALKTIĞI BİR YIL OLACAK”
Malatya'nın da dahil edildiği 2025 Kültür Yolu Festivali'nden dolayı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a Malatya adına teşekkür eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Sayın Bakanımız bugün 2025 Kültür Yolu Festivali'ne Malatya'mızın da dahil edildiğini açıkladı. Şehrimize ve hemşehrilerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alâkadan dolayı Sayın Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür ediyorum. Fuarlarımız, festivallerimiz ve sosyal-kültürel etkinliklerimizle inşallah 2025 yılı, Malatya'mızın hem fiziken hem de ruhen ayağa kalktığı bir yıl olacak” dedi.

Bulten

Bakmadan Geçme